Vyrazte do ulíc ako Selena Gomez! Umelý kožúšok, žiarivá farba, máme 9 tipov

Často opakujeme, že móda v chladných mesiacoch sa podvoľuje trendu temných farieb a tlmených kombinácií. Ale prečo by to tak malo byť?

11.12.2020 07:00
debata
Speváčka a herečka Selena Gomez pri nakrúcaní... Foto: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Selena Gomez Speváčka a herečka Selena Gomez pri nakrúcaní filmovej novinky Only Murders In The Building. Jej umelý kožuch bol neprehliadnuteľný a podľa mnohých aj inšpiratívny.

Výrazné farby sú predsa jedným zo spôsobov, ako si trochu ozvláštniť ponuré dni a keď príde reč na snahu byť štýlová a tiež originálna, lepšia voľba ako pestrý a neprehliadnuteľný umelý kožuch sa asi momentálne nenájde.

Dôkazom bola pred pár dňami aj americká speváčka a herečka Selena Gomez, ktorá v uliciach New Yorku nakrúcala nový film. Zaujala na prvý pohľad a to najmä vďaka mladistvému stylingu a výrazným farbám. Gomezovú štylistka obliekla do károvaných nohavíc a oranžového krátkeho kožúška z umelej kožušiny. Aj týmto lookom zdôraznila jeden z dôležitých trendov zimy – umelé kožušiny v žiarivých farbách.

Práve pri umelom materiáli sa môže výrobca naozaj pohrať s podobou, ktorú modifikuje vzor, farebnosť či strihové variácie. Popri klasických kabátoch z umelej kožušiny sú to najmä bundičky do pása (často s manžetou) alebo stredne dlhé kožušinové bundy a kabáty, ktoré fungujú pre nositeľku z praktického, ale aj estetického hľadiska.

Vo farebnosti sa môžete skutočne odviazať – od oranžovej, cez žltú a ružovú až po pestré strakaté vzory v kombinácii rozličných pastelových či sýtych odtieňov. Vlas kožušiny môže byť jemnejší (a tým pádom na pohľad luxusnejší a elegantnejší), ale tiež môžete vyhľadať kúsky s dlhým vlasom a výraznejšou štruktúrou, ktoré pôsobia mladistvo a trochu drzo.

Z nášho výberu 9 kusov sa vám možno zapáči nejeden. A ak by náhodou nie, internet vám určite ponúkne tú správnu odpoveď.

Dámska bunda s kapucňou z umelej kožušiny...
Dámsky kabát z umelej kožušiny H&M, predáva sa...
+6Dámska stredne dlhý kabát z umelej kožušiny...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #trend #kožuch #zima 2020 #umelý kožuch

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...