Koženým odevom kraľuje hnedá farba! Máme pre vás 9 tipov na inšpiráciu

Kožené bundy, saká či kabáty akosi patria k jeseni a zime. S vysokou pravdepodobnosťou nejaký z týchto kúskov vlastníte.

07.12.2020 09:00
debata (1)
Dámska kožená motorkárska bunda Mango, predáva... Foto: archív značky
Dámska kožená motorkárska bunda Mango, predáva sa za 119 eur. Dámska kožená motorkárska bunda Mango, predáva sa za 119 eur.

Vedeli ste však o tom, že v aktuálnej sezóne dominuje hnedá farba vo všemožných jej podobách. Zabudnite teda na čiernu a pokiaľ chcete pred Vianocami investovať do jedného kusu odevu z kože, vyberte si ten hnedý.

Samozrejme, hnedá, to nie je len smutná a na pohľad zostarujúco pôsobiaca farba. Reč je o čokoládovej, koňakovej, hnedej s tónom karamelu alebo klasike v gaštanovej podobe. Svetové metropoly zaplnili dámy práve v hnedých kúskoch z kože a dôvodom je nielen svetlejší farebný tón, ale aj ľahšie kombinovanie v ležérnom duchu garderóby.

Pandémia naše obliekanie zjednodušila a priniesla do neho omnoho viac športových prvkov. V uliciach sa tiež stále viac objavujú mikiny, pohodlné úplety či voľnejšie nohavice. Práve ku nim sa dobre kombinujú hnedé kúsky kožených zvrškov.

Vybrali sme pre vás 9 tipov na inšpiráciu. Je nám jasné, že kožený kabát, sako či bunda môžu byť investíciou, ktorá ide hlbšie do peňaženky. Pri dobre zvolenom kuse odevu však pôjde o model, ktorý vydrží dekády. Myslite na to…

Dámska kožená bunda so stojačikovým golierom...
Dámska kožená bunda Mint Velvet, predáva sa za...
+6Dámske kožené sako Kara, predáva sa za 280 eur.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kožená bunda #farebnosť #hnedá #zima 2020

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...