Krásna Hailey Bieber rieši problém s akné: Ako vyzerá jej kozmetická rutina?

Jeden univerzálny produkt či skôr vrstvenie niekoľkých účinných sér a krémov? Ako pristupuje k starostlivosti o pleť modelka Hailey Bieber.

04.12.2020 15:06
debata (1)
Topmodelka Hailey Baldwin na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Amy Sussman
Topmodelka Hailey Baldwin na archívnom zábere. Topmodelka Hailey Baldwin na archívnom zábere.

Kráska, ktorá je manželkou Justina Biebera, sa v rozhovore pre magazín Vogue podelila o triky svojej kozmetickej starostlivosti. A zdá sa, že ona bude mať doma poličky v kúpeľni plné. Jej bežný deň sa totiž spája až s piatimi rozličnými kozmetickými vychytávkami.

Bieber pre portál magazínu prezradila, že deň začína hydratačnou maskou, pričom okrem nej aplikuje tiež špeciálnu masku z drobných vankúšikov napustených sérom pod oči. Potom nasleduje aplikácia séra. Blondínka má problémy so sklonom k akné a tak sa v jej kozmetickej taštičke nachádzajú prípravky, ktoré pomáhajú predchádzať problémom s tvorbou vyrážok.

Bieberovej sérum obsahuje peptidy, niacinamid a zinok, v tomto prípade ide o výrobok známej francúzskej značky, ktorá má túto kombináciu v sére patentovanú. Sérum určené na zmiešanú pleť a pokožku so sklonom k akné následne ešte doplní hydratačnou bázou.

Čo je pravdepodobne jedna z vecí, ktorá ju bude odlišovať od bežnej európskej ženy, je aplikácia krému s ochranným faktorom. Ten prichádza na rad ako posledný a jeho cieľ je jasný. Chrániť kožu pred slnečnými lúčmi horúceho Miami, kde s manželom trávia najviac času. Slnko a najmä UV žiarenie spôsobujú tvorbu vrások a pigmentových škvŕn, ktorým sa ako modelka snaží Hailey vyhnúť.

Hoci v Kalifornii je populárny takzvaný „slnkom pobozkaný look“, množstvo celebrít v skutočnosti nalapá bronz priamo na pláži, ale zjednotený a príťažlivý opálený tón si nechávajú aplikovať v samoopaľovacích emulziách v kozmetickom salóne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #modelka #krém #Hailey Bieber

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...