V elegantnej blúzke ako vojvodkyňa Kate? Máme 9 tipov, dokonca aj za pár eur

Jej odevný štýl je vzorom pre mnoho žien. A právom. Aj cez víkend vojvodkyňa Kate znovu očarila v jednej zo svojich módnych volieb.

30.11.2020 07:00
debata
zväčšiť Vojvodkyňa Kate  Cambridge sa zúčastnila na... Foto: SITA/AP, Kensington Palace
Vojvodkyňa Kate Cambridge sa zúčastnila na diskusii so sledovateľmi a fanúšikmi sociálnych médií v rámci aktivity Question and Answer (Otázky a odpovede). Vojvodkyňa Kate Cambridge sa zúčastnila na diskusii so sledovateľmi a fanúšikmi sociálnych médií v rámci aktivity Question and Answer (Otázky a odpovede).

Počas krátkeho videa, v ktorom mama troch detí odpovedala na otázky svojich sledovateľov, sa objavila pred kamerou v elegantnej dámskej blúzke s viazačkou okolo krku. Práve takýto drobný detail dokáže výrazne „zamiešať karty“.

Viazačka okolo krku je veľmi ženský a príťažlivý prvok, nesie v sebe eleganciu, ale vďaka možnosti variácií viazania je to tiež tvárny detail. Manželka princa Williama v slivkovo fialovej blúzke pôsobila elegantne, volila klasické viazanie uzla pár centimetrov pod líniou krka.

Plisovaná blúzka s viazačkou Mango, predáva sa...
Vzorovaná blúzka s viazačkou Ted Baker, predáva...
+6Čierna blúzka s viazačkou Vero Moda, predáva sa...

Ako ďalšie voľby sú v hre napríklad uzol uviazaný nižšie (zhruba v oblasti pŕs) či stuhy vychádzajúce z goliera rozviazané a ležérne padajúce na blúzku (prípadne top). Kto sa rád hrá s viazaním, môže vyskúšať rozličné mašle. Samozrejme, v tom prípade ocení viac, ak stuha nie je z jemnej, ale skôr pevnejšej látky.

Blúzky s viazačkou sa dajú nosiť ako samostatný kus odevu (s nohavicami či sukňou alebo pokojne džínsami). Môžete si ich obliecť aj pod elegantné a vypasované sako, prípadne napríklad dať si na ne kardigan alebo svetrík s jemným véčkovým či okrúhlym (no odhalenejším) výstrihom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #blúzka #inšpirácia

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....