Mikuláš bez kalórií, ale nie bez malých potešení! Tipy na drobné darčeky pre dámy

Drobnosti, ktoré povedia - myslím na teba. Inšpirujte sa naším výberom darčekov, ktorými na sviatok svätého Mikuláša určite potešíte.

27.11.2020 11:00
mikuláš, žena, vianoce, darček, úsmev, sviatky Foto:
Čím potešiť dámu na Mikuláša?
debata

Mikuláš klope na dvere… Dopriať malé prekvapenie blízkym, hoci už dávno nečakajú na Mikuláša, ktorý chodí cez balkón, je pekným zvykom. Potešiť svoju polovičku malou drobnosťou? Určite áno… Namiesto sladkých pokušení však skúste vybrať čosi iné. Veď ktorá dáma by chcela pred sviatkami vidieť na váhe nejaké to kilo navyše… Veru žiadna.

Preto sa treba radšej poobzerať po prekvapeniach bez kalórií – jemné a zvodné kúsky bielizne, omamné vône či niečo štýlové do kuchyne?

Mikulášske inšpirácie pre dámy: 1: Parfumová...
darčeky Mikulášske inšpirácie pre dámy: 1: Parfumová voda a shower cream Miss Giordani Intense, Oriflame 2: Deka, KIK 3: Gélová maska na očné okolie, Avon 4: Podprsenka Triola, 5. Pekáč s čiernym vrchnákom Monte 6: Sada sviečok s vianočným motívom, Ikea

Drobnosti, ktoré povedia – myslím na teba. Štýlovou peňaženkou nešliapnete vedľa, ohromíte aj adventným kalendárom plným kozmetických prípravkov. Nechajte sa inšpirovať drobnosťami, ktorými o pár dní určite nesklamete.

Mikulášske inšpirácie pre dámy: Overal s...
mikuláš Mikulášske inšpirácie pre dámy: Overal s vianočným motívom, KIK, 2: Hodvábna maska na spanie Silke, WestwingNow.sk, 3: Porcelánový čajník, Tchibo, 4: Adventný kalendár plný krásy Oriflame, 5: Tekuté očné tiene Avon, 6: Dámska peňaženka VUCH

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mikuláš #darčeky #tipy na darčeky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...