Perly ako symbol zimy! V šatníku ich nájdete všade, inšpirujte sa (18-krát) s nami!

Ktohovie, čím to bude, ale pre mnohých sú perly akýmsi symbolom zimného obdobia. Možno je to tým, že pripomínajú ľad či snehové vločky?

26.11.2020 07:00
debata
Dámsky sveter so zašívanými perličkami Mango.... Foto: archív značky
Dámsky sveter so zašívanými perličkami Mango. Predáva sa za 59,99 eura. Dámsky sveter so zašívanými perličkami Mango. Predáva sa za 59,99 eura.

Alebo je to skrátka faktom, že práve v zimnom období a pri nosení tmavších a tlmenejších farieb sú to práve perlové dekorácie, ktoré dodávajú odevom či doplnkom nový dekoratívny rozmer.

Drobné či väčšie koráliky v tvare perál nie sú pri využívaní v móde žiadnou novinkou. Budete však prekvapená, kde všade ich nájdete v tejto sezóne. Perlové dekoratívne detaily sa objavujú na pulóvroch a úpletoch, niekde zdobia oblasť hrudníka či celý odev, inde sú len decentným zdobením – napríklad na leme rukávov či golieri.

Perličky sa však nevyhýbajú ani denimovým nohaviciam alebo klasickým úzkym dámskym nohaviciam, kde sa z nich stáva variácia na smokingový bočný lampas. A potom sú to, samozrejme, mnohé doplnky, čiapky, rukavice, šály, ale aj čižmy či topánky, kde môžete nájsť perly.

Ich najpríťažlivejším atribútom je nežnosť a jemnosť, na dámskom odeve fungujú naozaj na jednotku a rozhodne stojí za to vyskúšať aspoň jeden či dva podobné kúsky vlastniť. S poklesom ukazovateľa na teplomeri odporúčame už spomenuté úplety, ale inšpiráciu všehochuti nájdete aj v našej galérii.

Dámsky pulóver s perlovým lemom okolo krku...
Dámsky pulóver s perlovou nášivkou H&M, predáva...
+15Dámske rukavice s perlovými detailmi Liu Jo,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #perly #detail #zima 2020

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...