Modrá, sivá, strieborná! Dua Lipa ako sexy morská panna zvádzala aj líčením

Ani speváčka Dua Lipa nechýbala na nedeľňajšom vyhlásení cien American Music Awards. Nezaujala len roztomilými šatami s podmorským motívom od Versace. "Podmorsky božské" bolo aj jej líčenie!

23.11.2020 15:52
debata
Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace. Foto: Gareth Cattermole/Getty Images for dcp
Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace. Speváčka Dua Lipa v kreácii Versace.

Rodáčka z Londýna, ktorej predkovia pochádzajú z kosovskej Prištiny, sa objavila na ceremoniáli s výrazne nalíčenými očami vo farebnej kombinácii modro-sivých tónov a striebornej metalízy na viečkach, ktoré doplnili tiež výrazne nalíčené a zahustené mihalnice spoločne s dominujúcim tmavým obočím.

Lipa už v minulosti mnohokrát potvrdila, že keď príde na experimenty so vzhľadom, nebojí sa pustiť odvahe uzdu. Platilo to pre jej farebné kreácie vo vlasoch a tiež pri líčení. Práve nedeľňajší look z AMA 2020 sa však zaradil medzi vôbec najvýraznejšie a podľa viacerých odborníkov tiež v plnej kráse ukázal dominujúce trendy aktuálnych dní.

Príležitostí na to, aby sa dámy predvádzali s výrazne nalíčenými viečkami a takpovediac večerným líčením, je momentálne ako šafranu. Ba v niektorých krajinách vôbec… Slávnostný hudobný ceremoniál, ktorý sa konal v Los Angeles, je však podľa pozitívne naladených prognostikov závanom blížiacej sa sezóny ocenení, pri ktorej sa mnohí zástupcovia šoubiznisu, ale tiež organizátori týchto podujatí, budú snažiť o čo najbližší návrat „k normálu“.

Predstava, že sa podobne nalíčená budete po večeroch predvádzať doma pred zrkadlom, možno neznie až tak lákavo. Zostáva však dúfať, že možností opäť sa pohrať so svojím vzhľadom a dať priestor fantázii v koncoročnej „párty“ sezóne sa predsa dočkáme. A ak by náhodou nie, aspoň nám zostane nejaká inšpirácia na rok 2021!

Tekutý trblietavý rozjasňovač na tvár a telo...
Paletka štyroch očných tieňov Palette Ombre 4...
+9Obojstranný očný tieň Matte & Metal Double...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #párty sezóna #Dua Lipa

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...