Vyzerať v 70-ke skvelo ako Kamila Magálová? Tu sú 4 tipy, ako vás môže inšpirovať!

Zdá sa priam neuveriteľné, že slovenská herečka Kamila Magálová oslavuje v pondelok 16. novembra okrúhle sedemdesiate narodeniny. Mladistvým dojmom, ktorý budí, je povestná. A pritom stále pôsobí prirodzene. Čím môže inšpirovať iné ženy?

16.11.2020 13:00
debata (1)
Herečka Kamila Magálová má krásny úsmev a volí... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Kamila Magálová má krásny úsmev a volí mladistvé doplnky. Herečka Kamila Magálová má krásny úsmev a volí mladistvé doplnky.

Úsmev

Ak sa ľudia usmievahjú, vždy pôsobia mladšie. Dôvodom je, že radosť, spokojnosť, nadšenie – to všetko sa nám v mysli podvedome spája s mladistvým vekom a tak práve dobrá nálada a úsmev na tvári uberajú roky. Samozrejme, netreba zabúdať na to, že dôležitou podmienkou je „pekný“ úsmev. Herečka Kamila Magálová má krásne zuby, o ktoré sa zjavne pravidelne a dôkladne stará. Na to určite nezabúdajte, stav chrupu je pri úsmeve skutočne dôležitý. Od istého veku je nutné venovať mu zvýšenú pozornosť, okrem pravidelnej kontroly a prevencie netreba podceňovať ani dôležité korekcie a v neposlednom rade zubnú hygienu!

Herečka Kamila Magálová na zábere z januára... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Kamila Magálová na zábere z januára 2020 s vynovenou a zjemnenou farbou vlasov. Herečka Kamila Magálová na zábere z januára 2020 s vynovenou a zjemnenou farbou vlasov.

Farba vlasov

Kedysi tmavovláska sa v jednom momente rozhodla pre ryšavý, medený tón vo vlasoch. Hoci na niekoho môže farba pôsobiť neprirodzene, v prípade Magálovej platí, že to bola dobrá voľba. Od ryšavých tónov potom prešla k tmavému blond odtieňu, ten predvádza najmä posledný rok. Za zmenou zjavne stojí aj šikovný kaderník. Svetlejšie a prirodzenejšie vlasy jej opticky uberajú roky a dodávajú mladistvejší šmrnc. Dôležitá je, samozrejme, aj ich úprava. Kamila Magálová má aj moment(k)y, na ktorých jej účes pôsobí trochu neupravene, vlasy sucho, na čo by si mala dávať väčší pozor a hydratovať ich. Platí však, že akonáhle sa vyberie do spoločnosti, vlasy sú upravené a to na jednej strane prináša elegantnejší dojem, na strane druhej opäť opticky lichotí.

Líčenie

Magálová bola dlhé roky považovaná za jednu z najkrajších slovenských herečiek a plným právom si toto označenie zaslúži aj v „dôchodkovom“ veku. Jej typické oči síce ozdobili vejáriky vrások, ale ich úpravu zvláda herečka výborne. Má šťastie, že viečka jej nezapadajú tak ako mnohým jej rovesníčkam. Bonusom je tiež relatívne stále prirodzené a plnšie obočie. S líčením to nepreháňa, no zároveň dokáže zvýrazniť prednosti, teda príťažlivý pohľad (zvýraznenie oka linkou a optické predĺženie tieňovaním) a aj pekný úsmev (zvyčajne jemný telový alebo koralový rúž s leskom).

Herecké kolegyne Kamila Magálová (vľavo) a... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herecké kolegyne Kamila Magálová (vľavo) a Zdena Studenková na vyhlásení cien Slovenka roka 2020. Herecké kolegyne Kamila Magálová (vľavo) a Zdena Studenková na vyhlásení cien Slovenka roka 2020.

Styling

Samozrejme, aj odev, doplnky a celkový styling dokážu veľa, keď príde na mladistvý dojem. Príkladom je mnoho slovenských herečiek, či už je reč o Márii Kráľovičovej, Zdene Studenkovej, ale tiež Kamile Magálovej. Tá sa síce štýlovo drží ležérnejšej estetiky, často ju vídať v nohaviciach a saku, ale dokáže dobre voliť detaily, ktoré ju omladzujú (výrazne šperky, extravagantnejšie okuliare, ale tiež napríklad tenisky, kabelka cez plece či kožená bunda). Slabinu má Magálová v spoločenskej móde, kde musí pracovať s výraznejšími ramenami. Ak volí napríklad transparentný rukáv, opticky ich dokáže zúžiť. V tomto smere je však lepším príkladom jej kolegyňa Zdena Studenková, ktorá dokáže voliť večerné a spoločenské kreácie s oveľa omladzujúcejším efektom.

Herečka Kamila Magálová na zábere z filmu...
Herečka Kamila Magálová na zábere z filmovej...
+27Sladký domov (1988), Karol Machata (Leicester...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzhľad #Kamila Magálová #inšpirácia #mladistvý dojem

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...