Aj počas pandémie našlo Slovensko modelingové hviezdy! Toto sú víťazi

Napriek obmedzeným podmienkam, ktoré so sebou prináša súčasná situácia vo svete, tento rok spoznala modelingová súťaž Elite Model Look svojich víťazov za Slovensko a Česko.

11.11.2020 13:30
debata
Víťazka Zuzana Hodáková. Foto: archív Elite Model Managment
Víťazka Zuzana Hodáková. Víťazka Zuzana Hodáková.

Ročník s dvoma nulami a dvoma dvojkami prebehol novým spôsobom, svetové finále prebehne v online priestore. Práve do neho postupujú štyria víťazi, dve dievčatá a dvaja chlapci reprezentujúci Slovensko a Česko. Národnými víťazmi sa stala Zuzana Hodáková a Adam Cmarko za Slovenskú republiku a Victoria Carinne Lavers a Tony Tieku za Českú republiku. Svetoví víťazi budú oznámení 16. decembra.

Kastingy modelingovej súťaže Elite Model Look...
Kastingy modelingovej súťaže prebiehali za...
+6Ambasádorka za Slovensko Michaela Kocianová...

Víťazky a víťazi súťaže Schwarzkopf Elite Model Look majú sľubne nakročené k tomu uspieť i na svetovej modelingovej scéne, čo potvrdzujú svetové úspechy výhercov z minulých ročníkov projektu. „V tejto náročnej dobe ma veľmi potešila obrovská účasť na kastingoch a zároveň vysoký počet online prihlásených," uviedol Sáša Jány, riaditeľ súťaže.

Slovenský víťaz Adam Cmarko. Foto: archív Elite Model Managment
Slovenský víťaz Adam Cmarko. Slovenský víťaz Adam Cmarko.

"Bohužiaľ, nebolo možné realizovať tento rok štandardné sústredenie a slavnostný galavečer na Pražskom hrade, čiže všetkých predvybraných skvelých adeptov postúpime do ročníku 2021, aby neboli ukrátení o tento jedinečný zážitok. Benefit teda ostáva na strane tohtoročných víťazov, kde sme zaznamenali obrovský úspech v podobe prebojovania sa slovenského a českého finalistu do TOP 5, v kategórii žien sa do TOP 10 dostala nielen slovenská a česká finalistka, ale i nami objavená chorvátska a ruská zástupkyňa. V tomto roku sme vzhľadom na to, že celé svetové finále prebieha v online priestore, mali možnosť dať šancu aj finalistom z iných krajín. Rád by som poďakoval i všetkým partnerom projektu, ktorí pri nás stoja,“ dodal Jány, riaditeľ súťaže.

V priebehu augusta a septembra sa uskutočnilo za sprísnených hygienických podmienok v obchodných centrách po celej Slovenskej a Českej republike celkovo 21 castingov, ktoré prilákali pozornosť vysokého počtu mladých žien a mužov. Následne boli agentúrami Elite Bratislava a Elite Prague a organizátormi súťaže nominovaní národní víťazi do celosvetového finále. Medzinárodná porota zložená z modelingových profesionálov vybrala TOP 20 finalistov za rok 2020. V období do vyhlásenia výsledkov svetového finále Elite Model Look sa národní víťazi zúčastnia online sústredenia pod vedením modelingových hviezd ako Coco Rocha, Josephine Le Tutour alebo Cameron Dallas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #Elite Model Look #online #víťazi

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....