Belasá, žltá či ružová! Farby kabátov na zimu nemusia nudiť, tu sú naše tipy

Nie je to tak dávno, čo sme ako inšpiráciu priniesli výber kabátov v žiarivej červenej farbe. Nemusí byť však jedinou ozdobou zimy.

11.11.2020 07:00
debata
Belasý dámsky kabát z vlnenej zmesi Pietro... Foto: archív značky
Belasý dámsky kabát z vlnenej zmesi Pietro Filipi, predáva sa za 359 eur. Belasý dámsky kabát z vlnenej zmesi Pietro Filipi, predáva sa za 359 eur.

Pri voľbe farebného kabáta na zimu má stále mnoho žien problém. Je to blok, možno strach, že budú príliš viditeľné a zapamätateľné? Alebo sa obávajú toho, že im farba na takom výraznom kuse odevu nesvedčí? Je to asi z každého kúsok. Podľa nás však rozhodne stojí za vyskúšanie, ak si namiesto klasiky v čiernej či tmavosivej alebo námorníckej modrej farbe vyberiete niečo sviežejšie.

O červených kabátoch a červenej ako trendovom tóne sezóny už reč bolo mnohokrát. Iné farby by však nemali byť ako od macochy. V zimných mesiacoch skutočne zaujímavo dokážu pôsobiť napríklad tóny žltej. Či už je reč o žiarivej a intenzívnej či napríklad pastelovej verzii, alebo horčicovej, do ktorej sa primiešava hnedý a zelený tón.

Najmä u mladšej generácie majú obľubu ružové tóny. Ich sýte či pastelové verzie však svedčia aj zrelším ženám, nepochybne aj preto, že omladzujú a dodávajú jemnejší celkový vzhľad. Podobné potom platí so svetlými mäkkými tónmi modrej ako je belasá či tyrkysová v pastelovom vyznení.

Ak sa predsa len ľakáte farieb z dúhovej palety, možnosť pre vás ešte ponúka paleta béžových tónov a tiež biele a krémové variácie na zimné kabáty. Práve tieto pôsobia aj najelegantnejšie a skvelo fungujú ako súčasť zimnej biznis garderóby.

Žuvačkový ružový kabát River Island, predáva sa...
Žltý dámsky kabát z vlnenej zmesi Reserved,...
+9Plyšový pieskový dámsky kabát Mango z línie...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #kabát #farba #zima 2020

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...