Krásna aj najlepšie platená! Kendall Jenner oslavuje 25 a slávi triumf za triumfom

V roku 2017 sa ocitla v čele rebríčka najlepšie zarábajúcich modeliek sveta a už sa trónu nepustila. Slávna (a krásna) Kendall Jenner oslavuje poljubileum.

03.11.2020 09:30
debata
Topmodelka Kendall Jenner na akcii v... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Topmodelka Kendall Jenner na akcii v Metropolitnom múzeu v roku 2019 v New Yorku. Topmodelka Kendall Jenner na akcii v Metropolitnom múzeu v roku 2019 v New Yorku.

Narodila sa 3. novembra 1995 ako staršia z dvoch dcér prominentného páru Kris a Bruca Jennerovcov. V rodine už bolo detí ako smetí. Kris mala z prvého manželstva tri staršie dcéry, Bruce zase ďalšie štyri deti z predchádzajúcich vzťahov a čoskoro do rodiny pribudlo ešte jedno dieťa, dcéra Kylie.

Od ostatných súrodencov sa Kendall nepochybne líšila vzhľadom. Najprv skôr chlapčenský a neposedný typ, neskôr štíhla a vysoká študentka, ktorá akoby ani nezapadala do zostavy kyprými krivkami vybavených a výrazne nižších sestier. Genetické predpoklady na modeling nepochybne mala už od tínedžerského veku a svoj veľký debut zažila v roku 2014, keď sa objavila na prehliadkovom móle počas šou Marca Jacobsa.

Modelka a jedna z hviezd televíznej reality-šou...
Kendall Jenner sa tiež objavila na podujatí...
+22Sestry Kendall Jenner (vľavo) a Kylie Jenner.

Práve tento moment definoval akoby novú éru vo svete modelingu. Do karát jej prihral aj fakt, že doba sociálnych médií bola v tom čase práve na raketovom vzostupe. Kendall si aj s jej pomocou dokázala veľmi rýchlo vybudovať renomé a status nielen žiadanej, ale aj úspešnej a milovanej modelky.

Len v úrovni domnienok zostáva zamýšľanie sa nad tým, kde by dnes bola kariéra 25-ročnej dlhonohej a vysokej brunetky, keby sa jej rodina pred vyše desaťročím neupísala televíznej stanici a nenechala svoj život zdieľať pred kamerami. A keby sa jej nevlastná sestra Kim nestala jednou z najznámejších tvárí Ameriky. V čase, keď Kendall debutovala na móle, bola totiž Kim už tehotná so svojím terajším manželom Kanye Westom a ich fotografie zdobili obálku Vogue. A dopyt po „novej krvi“, navyše z takej slávnej a ostrosledovanej rodiny, bol celkom prirodzený.

Topmodelka Kendall Jenner sa vrátila na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2018 Victoria's Secret Fashion Show - Kendall Jenner Topmodelka Kendall Jenner sa vrátila na prehliadku po prestávke, ktorú musela mať pre kontrakt so značkou La Perla.

Kritici, samozrejme, Jennerovej vyčítali, že jej kariéra topmodelky sa nedá porovnávať s úspechom generácie supermodeliek, ktoré si cestu k výšinám budovali len vlastnou krásou a tvrdou prácou. Po rokoch v brandži však stále častejšie znejú tiež hlasy, že aj tvár značiek ako Chanel, Fendi či La Perla a Victoria's Secret je skutočne tvrdo pracujúcou profesionálkou a svoj úspech si nepochybne zaslúži.

Na počesť svojich 25. narodenín zorganizovala Kendall, ktorá má pomerne pestrý súkromný život (a v zozname partnerov niekoľko basketbalistov), halloweensky žúr. Premenila sa na ňom na Pamelu Andersonovú. V našej galérii si však môžete pozrieť 25 podôb tejto 179 centimetrov vysokej krásky z móla či červených kobercov.

Zľava: Kendall Jenner, Kim Kardashian a Kylie... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Kendall Jenner, Kim Kardashian a Kylie Jenner Zľava: Kendall Jenner, Kim Kardashian a Kylie Jenner prišli na vyhlásenie cien MTV spoločne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #narodeniny #modelka #Kendall Jenner #jubileá hviezd

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...