Veľké módne prekvapenie od Terezy Maškovej! Prináša vlastnú kolekciu oblečenia

Už 6. novembra známa speváčka exkluzívne zverejní a predstaví svoju prvú vlastnú módnu kolekciu!

01.11.2020 08:00
mašková Foto:
Česká speváčka Tereza Mašková.
debata

Česká speváčka Tereza Mašková v závere októbra predstavila šiesty a posledný singel z debutového albumu Zmatená. Vyjadrila radosť, že práve pozitívna pesnička s názvom Nahá symbolicky uzatvára obdobie albumovej prvotiny.

Česko-Slovenská Superstar z roku 2018 pripravila ešte jednu veľkú novinku. Už 6. novembra exkluzívne zverejní a predstaví svoju prvú vlastnú módnu kolekciu! „Pracovala som na nej spoločne s návrhárom Dominikom Navrátilom, s ktorým spolupracujem už dva roky,“ odkrýva prvé detaily veľkého prekvapenia. "Obaja sa na to už veľmi tešíme a sme zvedaví ako sa bude páčiť, nám sa páči veľmi :),“ dodáva speváčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mnozí z vás si určitě všimli, že už dva roky spolupracuji s @dominik_navratil_atelier a během toho přišla řeč na společnou kolekci. Oba dva máme z tohoto projektu obrovskou radost a moc jsme si ho užili. ☺️ Celou kolekci vám představíme 6.11.2020. Už se nemůžu dočkat až to všechno uvidíte a doufám, že se vám bude líbit,nám se líbí mooc . Těšit se můžete i na předprodej vybraných kousků kolekce, který již brzy najdete na e-shopu (www.dominiknavratil.cz). O všem vás budeme včas informovat. ❤️ . #novakolekce #terezamaskova #dominiknavratilatelier #vanocnikolekce #uzbrzy #christmas #comingsoon #singer #fashion #new

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Anna Mašková (@terezaa.maskova),

Prvé dva kúsky z jej vlastnej módnej kolekcie budú môcť záujemcovia vidieť už v pondelok 2. novembra. „Jeden z kúskov je tričko s mojou podobizňou. Najväčšia bomba sú podľa mňa večerné šaty, na ktorých sa doslova vybláznil návrhár Dominik Navrátil. Čo je na nich tak skvelé? Môžete si ich vziať aj obrátene, každá strana má inú farbu, za mňa úplná bomba,“ uzavrela Tereza s úsmevom.

Ako Tereza na záver prezrádza, v posledných mesiacoch jej prinieslo veľa radosti do života nespočetné množstvo pozitívnych reakcií, s akými jej priaznivci prijali jej debutový album Zmatená. "Dodnes dostávam veľmi pekné reakcie na album, fanúšikovia mi posielajú videá ako si pesničky spievajú v aute či doma. Mám z toho veľkú radosť a teší ma tiež, že som mohla vidieť aj na koncertoch, že sa im pesničky z albumu páčia aj naživo,“ teší sa Tereza.

debata chyba
Viac na túto tému: #módna kolekcia #Tereza Mašková

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...