Aniston, Lopez, princezná Charlene aj Čaputová! Tak nosia rúška známe ženy, inšpirujte sa

Niet žiadnej pochybnosti nad tým, že ochranné rúška tváre pomáhajú proti šíreniu infekcie nového koronavírusu. Aj preto je asi dobré uvedomiť si, že ešte nejaký čas budú súčasťou našich životov. A aj preto môžu mať aj módny ráz!

15.10.2020 09:00
debata (10)
Aj herečka Jennifer Aniston je pri výbere rúšok...
jennifer Aj herečka Jennifer Aniston je pri výbere rúšok na tvár minimalistka.

Áno, ešte pred pár mesiacmi si niektorí ťukali na čelo, keď sa o ochranných rúškach začalo hovoriť ako o módnom doplnku. Dokonca aj niektorí dizajnéri sa proti tomu rezolútne postavili a tvrdili, že ochrana dýchacích ciest má jedinú funkciu – zdravotnú. A netreba ju povyšovať na módny kúsok.

Ale ako plynú mesiace a rúška sú stále súčasťou našich životov, mnoho z nás túži po tom, aby okrem atribútu ochrany aj „nejako“ vyzerali. Výnimkou v tomto smere nie sú ani známe ženy z celého sveta, ktoré svet zvyčajne pozná perfektne nalíčené, s krásnymi perami a profesionálne sa usmievajúce do objektívu. To však pandémia koronavírusu akosi pozmenila a tak sa aj mnohé známe osobnosti rozhodli staviť aspoň na ochranné rúška, ktoré zaujmú.

Výsledkom je celá plejáda výrobkov, pri ktorých nechýbajú rozličné materiály, vzory či dokonca nápisy. Niektoré rúška dokonalo ladia so šatami a dokonca sú zhotovené z rovnakej látky (Zuzana Čaputová, Katherine Waterston), niektorí s nimi naopak štýlovo kontrastujú (Irina Shayk).

Poriadne prekvapivý vizuál si na rúško zvolila...
Prezidentka SR Zuzana Čaputová zaujala hneď v...
+18Americko-izraelská herečka Natalie Portman je...

Celebrity ako Jennifer Aniston či Natalie Portman sú skôr minimalistky s dôrazom na kvalitu a dôkladné šitie, objavili sa aj dámy v rúškach s flitrami (Jennifer Lopez) či napríklad s agitačnými posolstvami o voľbách (Bella Hadid) a potom sú tu tiež ženy verné úplnej pragmatickej klasike, skrátka normálnemu zdravotnému rúšku (Angela Merkel).

Ako topmodelka si Irina Shayk potrpí na... Foto: JP/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
Irina Shayk Ako topmodelka si Irina Shayk potrpí na ochranné rúška, ktoré skvelo zapadnú do jej stylingu. Napríklad aj v kontraste žltej a modrej ako na obrázku.

Každopádne, aj vzhľadom na fakt, že v rúškach strávime nasledujúce mesiace, nie je zlé trošku sa inšpirovať. V našej galérii nájdete 21 tipov od známych osobností z celého sveta.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #Jennifer Aniston #móda #trend #ochrané rúško

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...