Vie, v čom zaboduje! Kate je verná šatám Emilie Wicksteadovej

Modely z dielne návrhárky Emilie Wicksteadovej sú stálou súčasťou šatníka manželky princa Williama.

09.10.2020 11:00
debata

Manželka princa Williama je v jednom kole. Po návšteve Univerzity v Derby, ktorú absolvovala sólo, má za sebou aj prvú oficiálnu audienciu v Buckinghamskom paláci od vyhlásenia lockdown-u v Británii.

Vojvodkyňa Kate (v šatách Emilie Wicksteadovej)... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
kate Vojvodkyňa Kate (v šatách Emilie Wicksteadovej) s manželom, princom Williamom v spoločnosti ukraijinského prezidenta Volodymyra Zelenského s manželkou Olenou.

Spolu s manželom privítali ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského s manželkou Olenou. 38-ročná Kate neponechala nič na náhodu a počas stretnutia dvojicu privítala v šatách jednej z jej najobľúbenejších značiek – trojnásobná mama siahla po modeli návrhárky Emilie Wicksteadovej. Nielen šaty tejto, na Novom Zélande narodenej návrhárky, vidíme na vojvodkyni často. Podobne je to aj s modrou farbou, ktorú krásna hnedovláska obľubuje vo všetkých odtieňoch.

Tento raz sa ukázala v šatách s dĺžkou tesne pod kolená. Decentný véčkový výstrih zdobil vzácny šperk vojvodkyne. Prívesok a náušnice korešpondovali s jej modrým zafírovým zásnubným prsteňom.

Vojvodkyňa Kate (v šatách Emilie Wicksteadovej)... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
kate Vojvodkyňa Kate (v šatách Emilie Wicksteadovej) s manželom, princom Williamom v spoločnosti ukraijinského prezidenta Volodymyra Zelenského s manželkou Olenou.

Šaty s dlhými rukávmi zdobil široký opasok v rovnakom odtieni – práve tento strih šiat vždy dokáže vykúzliť vojvodkyni krásnu postavičku. Na nohách mala jej obľúbené lodičky béžovej farby z dielne Gianvito Rossi.

V modeloch tejto návrhárky, ktorá dlhodobo pôsobí v Londýne, je manželka princa Williama k videniu už roky. Ženský strih jej modelov vojvodkyňu Kate viditeľne oslovil.

Kate v šatách od Emilie Wicksteadovej

Vojvodkyňa Kate, počas summitu v Londýne o... Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
Vojvodkyňa Kate, počas summitu v Londýne o duševnom zdraví v šatách od Emilie Wicksteadovej. Vojvodkyňa Kate, počas summitu v Londýne o duševnom zdraví v šatách od Emilie Wicksteadovej.
Vojvodkyňa Kate v šatách z dielne Emilie... Foto: SITA/AP, Ben Birchall
Britain Vojvodkyňa Kate v šatách z dielne Emilie Wicksteadovej. Vojvodkyňa Kate v šatách z dielne Emilie Wicksteadovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Emilie Wickstead

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...