Zaraďte neutrál! Hľadáte jesenný kabát, máme 10 tipov v trendovej farbe

Príroda v jesenných mesiacoch hýri farbami a tie sa často stávajú aj výraznou inšpiráciou v dámskom šatníku. Červená, okrová, oranžová či žltá - áno, v pochmúrnych dňoch vyzerajú skvelo. Ale...

06.10.2020 07:00
debata
Dámsky vlnený kabát Mango, predáva sa za 239,99... Foto: archív značky
Dámsky vlnený kabát Mango, predáva sa za 239,99 eura. Dámsky vlnený kabát Mango, predáva sa za 239,99 eura.

…ale potom je tu aj alternatíva pre dámy, ktoré nechcú zaujať hneď na prvý pohľad. Skúšajú to radšej nevtieravou a jemnou eleganciou neutrálnych tónov. Hoci si možno poviete, to znie trošku nudne. Faktom však je, že neutrálne farby v garderóbe vôbec nemusia pôsobiť ako bez nápadu a opozerane.

Béžová, telová, piesková, tu sú všetko odtiene, ktoré dokážu ukážkovo fungovať pri odevoch ako sú kabáty či jesenné bundy. Azda nikomu netreba predstavovať klasický odtieň béžovej, aký preslávili už pred desaťročiami britské trenčkoty. Ale netreba sa len otrocky držať tejto farby. Pokojne môžete tón-dva ubrať, alebo naopak intenzitu farby trošku pridať.

Najväčšou výhodou vrchného oblečenia v neutrálnych farbách je jeho ľahká kombinovateľnosť. Béžové odtiene vyzerajú výborne pri biznisovej garderóbe, ale aj v spojení s ležérnymi a športovejšími prvkami v podobe džínsov, mikín či pletených svetrov. Môžete s nimi „uzemniť“ výraznú potlač alebo vzor na šatách či nohaviciach. Prípadne ho ladiť v dvoj- či trojfarebnej kombinácii.

Zaujímavo fungujú napríklad s bielou, smotanovou, ale tiež čiernou, už spomenutou červenou a oranžovou či napríklad v kontraste s antracitovou alebo tmavozelenou.

V našej galérii nájdete inšpirácie na desať kabátov v neutrálnych tónoch. Nech sa páči, inšpirujte sa s nami…

Dámsky kabát so zapínaním na jeden gombík...
Dámsky jesenný kabát s opaskom Reserved,...
+7Dámsky vlnený kabát Mango, predáva sa za 239,99...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #kabát #jeseň 2020 #neutrálne farby

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....