Červená volavka? Farba sezóny je jasná, dámy... my máme pre vás 20 tipov

Víťazstvo červenej farby v aktuálnej sezóne azda ani nemôže byť nad slnko jasnejšie. Respektíva nad krvavočervený západ na jesennej oblohe...

05.10.2020 06:29
debata (2)
Dámske košeľové šaty Mango, predávajú sa za... Foto: archív značky
Dámske košeľové šaty Mango, predávajú sa za 39,99 eura. Dámske košeľové šaty Mango, predávajú sa za 39,99 eura.

Popularita červených tónov v ženskom šatníku nie je ničím neznámym. Napriek tomu sa mnoho žien tejto farby akoby bálo. Zdá sa im, že sú v nej príliš výrazné, že môže pôsobiť vyzývavo, občas priam vulgárne. Samozrejme, aj to je možné. Ale prečo nebyť výrazná, ak sa pre to sama rozhodnete.

Červená farba však rozhodne nie je len o provokácii a zvádzaní. Nosí sa aj preto, lebo je mimoriadne elegantná, dodáva nositeľkám šmrnc, energický výraz, akoby do tváre vlieva život a opticky zvýrazňuje odtieň pokožky aj vlasov.

Na prehliadkach kolekcií jeseň a zima, ktoré sa konali ešte pred štartom koronakrízy, mala červená výrazné zastúpenie. Čo bolo bonusom, boli práve sprievodné efekty červenej, ktoré dokáže zvýrazniť použitý materiál, jeho lesk, štruktúra, ale tiež atypické strihy a formy. Červenú teda môžete nosiť v koženej podobe, alebo zvýraznenú leskom flitrov či lakovaných dezénov. Pokojne však môžete siahnuť aj po decentnejších formách a zvoliť si modely, v ktorých budete predovšetkým neprehliadnuteľná dá­ma.

My sme vybrali dvadsať tipov a spoločne s nimi si nezabudnite prezrieť aj naše svetové inšpirácie. Tie nájdete v odkaze vyššie.

Dámske šaty F&F, info o cene v predaji.
Dámske červené šaty Mohito, predávajú sa za...
+17Dámske košeľové šaty Mango, predávajú sa za...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #červená #trend #farba #jeseň 2020

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....