Dupnite si! Poriadne... 20 tipov na dámsku obuv, v ktorej bude jeseň brnkačka

Jesenné mesiace budú náročné. Okrem náporu druhej vlny pandémie, proti ktorej sa treba chrániť, je dobré byť vyzbrojená aj správnou obuvou.

02.10.2020 07:00
debata
Popularita masívnych čižmičiek so šnurovaním... Foto: archív značky Reserved
Popularita masívnych čižmičiek so šnurovaním alebo na nazúvanie je kľúčová pre jesennú sezónu. Popularita masívnych čižmičiek so šnurovaním alebo na nazúvanie je kľúčová pre jesennú sezónu.

Aká to vlastne je? Samozrejme, dáme vám najprv diplomatickú odpoveď – taká, v ktorej sa cítite dobre vy sama a na ktorú ste zvyknutá. A potom je tu naše odporúčanie číslo 2 – obuv, v ktorej zvládnete aj tie najdaždivejšie dni, obuv, v ktorej sa budete cítiť ako „pán“ alebo „pani“ ulice, skrátka topánky, ktoré zaujmú na pohľad a zároveň potešia na pocit.

Zabudnite v tomto prípade na podpätky. Ak sa nejaké budú nosiť, sú to skôr platformové podrážky, ktoré vám pridajú pár centimetrov navyše. Aj ich podoba je však dramatická a výrazná, tak trošku ovplyvnená érou punku, tak trošku šmrncnutá pracovnou obuvou a tiež vysokohorskými „pohorkami“.

Áno, hitom aktuálnej jesene sú šnurovacie či nazúvacie členkové čižmy. Nosia sa motorskárske verzie, ale aj modely s výraznými prackami, retiazkami, viazaním až do polovice lýtok či nazúvacie kusy, za ktoré by sa nemusela hanbiť ani brutálna Nikita.

Ak sa vám práve v hlave zrodila otázka, čo je na takejto obuvi ženské – vedzte, že ženskosť sa nerodí v obuvi, ale vo vás. A nemáme na mysli len vašu schopnosť odevy s doplnkami dobre kombinovať (mimochodom, skinny jeans alebo široká sukňa alebo kvetované šaty, rolák a motorkárska bunda budú s týmito topánkami vyzerať božsky!)…

Pozrite si našich 20 inšpirácií a vyrazte do boja s nepriazňou jesene s pevnou pôdou pod nohami!

Šnurovacie čižmy All Saints, predávajú sa za...
Šnurovacie čižmy s ozdobným nápisom Karl...
+17Šnurovacie čižmy na masívnej podrážke H&M,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obuv #trend #čižmy #motorkári #šnurovanie #jeseň 2020

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...