Oblečie nás druhá vlna pandémie znovu do mikín? Buďte pripravená, tu je 16 tipov

Zdá sa, že sa tomu nevyhneme. Aj nasledujúce týždne a mesiace sa budú niesť v znamení obmedzení pandémiou. A mnoho z nás sa znovu vráti do domácej kancelárie.

29.09.2020 07:00
debata (1)
Dámska mikina s golierom a manžetami z úpletu... Foto: archív značky
Dámska mikina s golierom a manžetami z úpletu, predáva sa za 39,95 eura. Dámska mikina s golierom a manžetami z úpletu Zara, predáva sa za 39,95 eura.

Počas prvej vlny pandémie a karantény zaznamenali mnohé online platformy na predaj oblečenia zvýšený dopyt po ležérnom a športovom oblečení, medzi najčastejšie objednávaný tovar sa zaradili teplákové mikiny, komfortné bavlnené trička či tepláky.

Práve pri mikinách už pritom roky platí, že sa stali právoplatnou súčasťou dennej dámskej garderóby. Nik sa už nepozastaví nad tým, ak si vkusnú a kvalitnú mikinu oblečiete k džínsom či sukni do práce. Takzvaný segment luxury loungewear sa posilnil aj v posledných mesiacoch a to práve s kalkulovaním faktu, že mnoho z nás sa namiesto cesty na pracovisko posadí akurát tak za kuchynský stôl pred obrazovku počítača.

Dámska mikina so vzorom Moschino. Predáva...
Dámska mikina s golierikom na spôsob polo...
+13Dámska mikina s logom a perforovaním Pinko,...

Dámske mikiny však nemusia byť len jednoduché a pohodlné, dizajnéri sa práve pri tomto druhu odevu stále viac a viac vyhrávajú s kombinovaním materiálov, strihom či zdobnými detailmi.

Jeseň 2020 sa nesie v znamení vkusných a štýlových mikín. My sme pre vás vybrali niekoľko modelov z aktuálnej ponuky, s ktorými sa budete cítiť skvelo aj počas home-office, ale tiež sa nebudete obávať v nich vyraziť do spoločnosti. Nech sa páči, inšpirujte sa s nami.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #mikina #home office #koronavírus

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...