Keď časť tváre skrýva rúško, líčte oči! Poznajte farby a textúry, ktoré sú hitom

Je to už nad slnko jasnejšie, ochranných rúšok sa tak skoro nezbavíme. Stali sa bežnou súčasťou každodennej výbavy. Pre mnohé ženy tak trochu neželanou. Veď mnoho z vás túži ukázať svetu príťažlivé, často aj pôvabne narúžované pery.

25.09.2020 07:00
AV 2 Foto:
Dôraz sa v nasledujúcich mesiacoch bude stále klásť viac na líčenie očí.
debata (1)

Jasné, život sa nekončí a rúž môžete používať stále. Konieckoncov, s novými odtieňmi sa objavili na pultoch obchodov aj v tejto jesennej sezóne takmer všetci kľúčoví hráči priemyslu s dekoratívnou kozmetikou. Ale predsa len väčší prím v nasledujúcich mesiacoch budú zohrávať vaše oči.

Oči zvykli byť často pri líčení opomínaná časť tváre. Aj mnoho Sloveniek si zvyklo na to, že do práce vyráža skôr s narúžovanými perami, oči zvyčajne ozdobila akurát maskara. Lenže, ak sme nútení čeliť faktu, že práve oči zostávajú tou „odhalenou“ časťou tváre, potom je na mieste adaptovať sa na situáciu. Vybrať sa farebnou cestou je jedna z možností!

Paletka očných tieňov Les 4 Ombres od Chanel, v...
Paletka očných tieňov Couture Clutch Palette od...
+13Paletka očných tieňov Eyeshadow Palette Sublime...

Tóny telových farieb a nahé líčenie sa v nasledujúcich mesiacoch posunú smerom k výraznejším a dominantnejším farbám. Nosiť sa bude hnedá, čokoládová, tóny fialovej či baklažánovej, nechýbajú ani farby s metalickými čiastočkami, ktoré oči opticky otvárajú a zväčšujú. A jedným z horúcich trendov sezóny je dokonca farba červená. Hoci vizážisti sa jej pri líčení viečok zvyčajne vyhýbajú, make-up artisti z dielne Chanel ju dokázali priniesť na modelkách v takej podobe, že pôsobí doslova uhrančivo a láka na vyskúšanie.

Samozrejme, verná zostať môžete aj svojej klasike – teda nalíčeným mihalniciam. S maskarami je to na kozmetickom trhu každý rok takmer to isté – neustále pribúdajú nové a nové produkty, tvorcovia sa zameriavajú na inováciu kefky na nanášanie, zlepšenie konzistencie farby či výdrže produktu. Ak bude vašu tvár haliť rúško, mihalnice by mali byť nalíčené výrazne, no bezchybne a elegantne.

Do úzadia ustupuje popularita husto, priam až zlepene pôsobiacich nalíčených mihalníc a vracia sa ich jasné definovanie a sýta farebnosť. A v neposlednom rade netreba zabúdať ani na obočie. To už je nejaký ten rôčik populárne hustejšie a v prirodzenom tvare aj farebnosti. Tvar však môžete definovať hrebienkom aj farbou, snažte sa zostať verná vášmu prirodzenému odtieňu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #oči #trend #dekoratívna kozmetika

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....