Zázrak pre citlivú pleť? Materské mlieko v kréme, radí krásna Jodie Turner-Smith

V kozmetike a starostlivosti o pleť či imunitu sa už objavilo množstvo nie celkom tradičných substancií. O jednej z nich nedávno prehovorila aj modelka Jodie Turner-Smith.

23.09.2020 09:30
debata
Herečka Jodie Turner-Smith na archívnom zábere... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Jodie Turner-Smith. Herečka Jodie Turner-Smith na archívnom zábere z februára 2020.

Afroamerická kráska, ktorá v apríli porodila prvé dieťa hercovi Joshuovu Jacksonovi, sa priznala pre magazín Vogue, že od pôrodu používa v kozmetickej starostlivosti vlastné materské mlieko. „Pridávam ho do všetkých mojich pleťových sér,“ komentovala Turner-Smith.

„Moja pokožka je veľmi citlivá, takže vždy použijem len veľmi ľahký čistiaci prípravok a následne si nanesiem sérum s prídavkom materinského mlieka. Vytlačím si trochu rovno z prsníka. Myslím si, že za to môže kyselina mliečna. Zdá sa mi, že materské mlieko je v kozmetickej starostlivosti naozaj revolučné,“ doplnila tiež.

Samozrejme, modelka a herečka sa nespolieha len na mlieko, ktorým kŕmi svoju novonarodenú dcérku. Pre módnu bibliu prezradila, že je tiež veľkou fanúšičkou levanduľového oleja, ktorý upokojuje jej citlivú kožu. Okrem toho sa vraj takmer nezaobíde bez rúžu. „Milujem mať výrazné a tmavé pery,“ komentovala.

Jodie Turner-Smith zaujala ešte pred štartom pandémie, keď sa vo februári vo vysokom štádiu tehotenstva objavila na červenom koberci vyhlásenia filmových cien BAFTA. V jasnožltej kreácii z dielne Gucci sa zaradila na zoznam najlepšie oblečených a tiež najfotografova­nejších žien večera.

Výsledkom je okrem iného aj fakt, že táto 34-ročná britská rodáčka je tvárou novej vône z dielne Gucci, voňavky pod názvom Bloom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #starostlivosť #pleť #materské mlieko #Jodie Turner-Smith

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...