Aj kráľovná Maxima sa dokáže pohrať s módou! Výrazná oranžová jej sadla

49-ročná blondínka stavila na žiarivú farbu šiat, ktoré doplnila XXL klobúkom.

21.09.2020 09:00
debata

Aj holandská kráľovná kráľovná Maxima dokáže čarovať s módou. A hoci nie je tak sledovanou členkou kráľovskej rodiny ako napríklad vojvodkyňa Kate ši španielska kráľovná Letizia, niektoré jej outfity rozhodne stoja za pohľad.

Kráľovná Maxima a jej výrazný outfit počas... Foto: Profimedia
Maxima Kráľovná Maxima a jej výrazný outfit počas návštevy farmy vo Frieslande, v Holandsku.

49-ročná blondínka sa aktuálne ukázala na návšteve jednej z provincií Holandska. A pohľad na ňu potešil nejedno oko. Trojnásobná mama Maxima patrí v Holandsku k obľúbeným osobnostiam, rovnako ako jej manžel a jeho matka, princezná Beatrix, ktorá sa korunky vzdala v roku 2013.

Takmer 50-ročná Maxima sa predviedla vo výraznej oranžovej farbe v dĺžke midi, šaty značky Natan Couture skvelo dotvoril XXL klobúk belgickej značky Maison Fabienne Delvigne. Outfit doplnila semišovými lodičkami Gianvito Rossi, ktorých cena sa pohybuje okolo 600 eur. Zaujímavosťou je, že identické lodičky vlastní aj 38-ročná vojvodkyňa Kate.

Sympatická blondínka, kráľovná Maxima, pochádza z Buenos Aires a spolu s manželom, kráľom Willemom-Alexandrom, vychováva princeznú Amaliu (16), Alexiu (15) a Arianu (13).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Holandsko #kráľovná Maxima

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...