Salma Hayek oslávila 54 rokov v bikinách! Žiari aj v gala, toto je 20 TOP lookov

V jej prípade sa zdá, že to ani nie je možné, ale herečka Salma Hayek oslávila narodeniny. Od stredy 2. septembra je oficiálne 54-ročná dáma. Ktorá rovesníčka by netúžila vyzerať ako ona?!

03.09.2020 15:02
debata (1)

Mexická rodáčka si zjavne dobre uvedomuje, že príroda je k nej milosrdná a proces starnutia predsa len pomalší než u väčšiny bežných žien. Dôkazom sú aj nové zábery z dovolenky v Grécku, ktoré zverejnila herečka na svojom Instagrame.

„Hádajte, kto zajtra oslávi 54 rokov? A nie, toto nie je spomienková foto z minulosti,“ napísala herečka k záberu v čiernych jednodielnych plavkách, slnečných okuliaroch a s masívnym slameným klobúkom na hlave. Na ďalšej fotografii je potom zachytený detail jej tváre, ktorá vyzerá skutočne ako bez jedinej vrásky.

Hviezda filmu Frida, ktorú v úvode kariéry preslávila rola upírskej tanečnice v horore Od súmraku do úsvitu, si počas rokov pôsobenia v Hollywoode upevnila pozíciu krásnej ženy a sexsymbolu. K tomu sa postupne pridala aj rola matky, manželky a aktivistky, ktorá sa snaží pomáhať v núdzi.

A pri tom všetkom je to aj kráska z červených kobercov, ktorú aj vďaka manželstvu s finančníkom a šéfom luxusnej skupiny Kering Francoisom Henri Pinaultom obliekajú tie najslávnejšie módne domy na svete. My sme si zaspomínali práve na momenty z červeného koberca. Pozrite sa na ne s nami.

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 1997 v...
Rok 1997 - Salma Hayek a jej úspešné ťaženie...
+17Rok 2001 - Salma Hayek predvádza svoje sexi...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Salma Hayek #červený koberec #jubileá hviezd

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...