Krásna Lawrence oslávila 30! Tu je 30 dôkazov, že je kráľovnou červeného koberca

Od jej vstupu do pozornosti diváckej aj novinárskej verejnosti patrí herečka Jennifer Lawrence medzi hviezdy červeného koberca. Čerstvá tridsiatnička má na konte niekoľko výnimočných lookov. My sme si na ne zaspomínali.

17.08.2020 06:00
debata
Rok 2011: Herečka Jennifer Lawrence na... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Rok 2011: Herečka Jennifer Lawrence na oscarovom ceremoniáli v kreácii Calvin Klein Collection. Rok 2011: Herečka Jennifer Lawrence na oscarovom ceremoniáli v kreácii Calvin Klein Collection.

Už v roku 2011, keď mala rodáčka z Kentucky čerstvých 20 rokov a vstúpila na červený koberec oscarového galavečera ako jedna z nominovaných, sa na ňu uprela pozornosť celého sveta. Vtedy ešte pomerne neznáma dáma okamžite upútala minimalistickou kreáciou z dielne Calvin Klein Collection.

Štylistom, módnym novinárom, ale aj značkám bolo okamžite jasné, že táto dáma má pred sebou veľkú budúcnosť. Nielen tú hereckú, ale najmä „červenkobercovú“. Vysoká blondínka s takmer ideálnymi mierami, sympaticky pôvabnou tvárou, dlhými vlasmi a ochotou experimentovať rovnako ako sa obliekať do klasicky elegantných hollywoodskych modelov sa razom stala miláčikom módneho sveta.

Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Christian... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain Red Sparrow Premiere Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Christian Dior Haute Couture na filmovej premiére v roku 2018.

Hneď v začiatkoch si ju podchytila francúzska značka Christian Dior, ktorá Lawrenceovú obsadila do reklám na kolekciu ready-to-wear, ale tiež do kampaní na rúž či parfum. A s tým išla ruka v ruke aj móda na spoločenské udalosti. Dior obliekal (a dodnes oblieka) herečku takmer exkluzívne. Z dielne tohto parížskeho ateliéru pochádzala aj rozprávková róba púdrovej ružovej farby v hodnote bezmála 120-tisíc dolárov, v ktorej si prišla pre sošku Oscara v roku 2013. A v ktorej sa tiež tak dnes už „kultovo“ potkla na schodoch.

Vďaka značke Dior sa Lawrence predviedla za uplynulé roky v mnohých excelentných stylingoch, treba zdôrazniť, že najmä spojenie Lawrenceovej mierne punkovej krásy a drzosti s kreáciami Rafa Simonsa fungovali na jednotku. Ani dnešná dizajnérka atélieru Dior si však možnosť obliekať túto dámu (už o niečo nežnejšie a romantickejšie) však ujsť nenechala.

Popri tom sa, samozrejme, Lawrence z času na čas objaví aj v modeloch iných luxusných značiek či občas prekvapí voľbou neznámeho dizajnéra alebo garderóbou z konfekcie. V sobotu 15. apríla oslávila Jennifer Lawrence 30 rokov a my sme pre vás pripravili galériu 30 výnimočných lookov hollywoodskej hviezdy.

Rok 2011: Herečka Jennifer Lawrence na...
Rok 2011: Herečka Jennifer Lawrence na...
+27Rok 2012: Herečka Jennifer Lawrence...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Jennifer Lawrence #spoločenská móda #štýl #Christian Dior #jubileá hviezd

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...