Pallová či Cibulková podľahli ich čaru: Topánky leta majú aj veľa kópií, aha!

Ak existujú topánky, ktoré by si zaslúžili prívlastok "najvychytenejšej obuvi" tohto leta, ide nepochybne o modely z dielne talianskej značky Bottega Veneta.

14.08.2020 07:00
debata (5)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@institutestetickejmediciny dnes praskal vo svikoch... Dakujeme.

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova),

Napriek závratnej cene sa z modelov kolekcie dizajnéra Daniela Lee stali v súčasnom svete doslova horúce rožky! Teda, pre nechápavých, to máme na mysli ich predaj a žiadanosť na trhu. A nič na tom nezmenilo ani obdobie pandémie a korony.

Nazúvacie šlapky, v angličtine zvyčajne mules, s typicky prekladanou kožou, znakom talianskeho ateliéru, zachvátili celebritný svet a na nohách ich predviedli módni nadšenci i mnohé celebrity. Aj tie slovenské.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Opat @santamarinamykonos ☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova),

Na Instagrame sa už stihla modelom pod názvom Lido Sandals za 825 eur pochváliť napríklad tenistka Dominika Cibulková či lekárka Alena Pallová. K fanúšikom značky sa pridala aj štylistka Zuzana Kanisová či mnohé ďalšie známe Slovenky a Češky. V ich prípade ide o ďalšie dizajnové kúsky, hitom sa stali napríklad lodičky so sieťovaným dezénom zo zmesi elastického materiálu a kože či nazúvacie šlapky s hrubými koženými remeňmi na priehlavku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Couldnt leave this dreamy baby shower without proper post Thank you @lovely_day_wedding_agency for making my dreams and visions always come true

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

A ako to už býva v prípade vychytených artiklov módneho sveta, okamžite sa na trhu objavili aj verzie od masových značiek – niektoré trošku pozmenené, iné priam bezostyšné kópie, akurát z lacnejších materiálov či v len minimálne pozmenenej siluete topánky.

Niežeby sme vás nabádali v tom, aby ste podporovali kopírovanie – pravdou však je, že nie každá bežná dáma si môže dovoliť jeden pár topánok za stovky eur. Aj preto sme sa pozreli do ponúk známych značiek a našli „lacnejšie“ alternatívy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Morning world

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova),

Je len na vás, či trendu tohto leta podľahnete. Máte na to ešte pár týždňov. Jedným sme si istí, už o rok sa táto obuv zaradí na zoznam príliš opozeraných modelov a vystrieda ju nejaký nový hit…

Dámske šlapky z denimu Zara, predávajú sa za...
Nazúvacie sandáliky Next z umelej kože,...
+8Nazúvacie sandáliky Dune London, info o cene v...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Dominika Cibulková #obuv #trend #Alena Pallová #Bottega Veneta

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...