Vypredané! O tento doplnok vojvodkyne Kate sa strhol boj

Jemný farebný vzor na rúšku, v ktorom sa objavila Kate na verejnosti, Britky rozhodne zaujal.

12.08.2020 11:00
Virus Outbreak Britain Royals Foto: ,
Záber zachytáva vojvodkyňu Kate počas návštevy centra Baby Basics Sheffield. Projekt Baby Basics podporuje rodiny v núdzi, ktoré nie sú schopné postarať sa o svojich novorodencov.
debata (1)

Pred pár dňami sa 38-ročná vojvodkyňa Kate objavila na verejnosti po prvý raz s rúškom na tvári. Prišla do detského centra Baby Basics Sheffield. Svoj elegantný look, kedy stavila na biele šaty zdobené čiernymi gombíkmi, doplnila ochranným rúškom.

Záber zachytáva vojvodkyňu Kate s ochranným... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Záber zachytáva vojvodkyňu Kate s ochranným rúškom na tvári. Záber zachytáva vojvodkyňu Kate s ochranným rúškom značky Amaia, ktoré sa dalo kúpiť za 18 eur..

Ide o doplnok, ktorý aktuálne nechýba v ženských kabelkách. A práve rúško, ktoré mala manželka princa Williama na tvári počas spomínaného podujatia, vzbudilo okamžitý záujem Britiek. Išlo o doplnok značky Amaia, ktorý sa dal kúpiť za 18 eur. Jemný kvetinový motív pôsobí naozaj žensky a to bol zrejme dôvod, prečo sa oň strhol doslova boj – iste, svoju významnú rolu zohral aj fatk, že po ňom siahla aj obľúbená členka kráľovskej rodiny. Ako hlásia britské médiá, identické rúško sa už na internete zaobstarať nedá.

Vojvodkyňa Kate a jej náušnice, ktoré sa dali... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate a jej náušnice, ktoré sa dali na stránke Accessorize kúpiť za necelé 2 eurá.

Pri vojvodkyni Kate, ako aj pri jej švagrinej, vojvodkyni Meghan, sa z času na čas dámy doslova „pobijú“ o niektoré kúsky, ktoré mali na sebe. Stalo sa tak už pár razy, napríklad aj pri náušniciach, ktoré mala Kate z výpredaja. Išlo vtedy o náušnice z obľúbenej britskej stránky značky Accessorize, ktoré boli k dostatiu za výpredajovú cenu 1,70 euro, pričom boli zlacnené z pôvodnej ceny – 6 eur.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...