Slávna Charlize Theron oslavuje! Pripomeňte si jej 20 pamätných lookov v gala

Mnohí kritici ju označujú za jednu z najtalentovanejších herečiek Hollywoodu. Okrem talentu jej príroda nadelila aj krásu, ktorý zužitkovala v niekdajšej profesii modelky a pravidelne aj na červených kobercoch. Reč je o oslávenkyni Charlize Theronovej.

07.08.2020 06:00
debata (4)
Rok 2000: Herečka Charlize Theron s kolegom...
Rok 2004: Herečka Charlize Theron (vpravo) a...
+17Herečka Charlize Theron ako sexbomba v...

Držiteľka Oscara sa narodila 7. augusta 1975 a v piatkový deň tak oslavuje svoje poljubileum. Vo veku 45 rokov má za sebou niekoľko výrazných dramatických úloh, za jednu z nich (v snímke Monštrum) má aj spomenutého Oscara.

Theron však už dávnejšie presvedčila o svojich kvalitách aj ako akčná hrdinka. Naposledy to potvrdila vo filme Old Guard, ktorý spoločne s ňou produkovala spoločnosť Netflix a rodáčka z Južnej Afriky sa v ňom predviedla v niekoľkých náročných bojových scénach.

Miesto, kde to Theronovej pristane rovnako ako pred filmovou kamerou, sú však červené koberce. A na tých ako bývalá modelka dokáže zažiariť kedykoľvek. Koniekoncov, už na počiatku kariéry, koncom 90-tych rokov sa razom zaradila medzi najlepšie oblečené ženy planéty a ikony štýlu.

S touto pomerne lichotivou „nálepkou“ vstupuje aj do ďalšieho roka svojho života a my sme pre vás vybrali 20 lookov Charlize Theronovej, ktoré rozhodne stojí za to pripomenúť si. Výber nájdete nižšie, kompletnú galériu čerstvej oslávenkyni v galérii hore.

Rok 2002

S kolegom Keanom Reevesom, s ktorým si kedysi zahrali vo filme Diablov advokát, bola ozdobou vyhlásenia cien Zlatý glóbus.

Rok 2002: Herečka Charlize Theron s kolegom... Foto: SHUTTERSTOCK
Rok 2002: Herečka Charlize Theron Rok 2002: Herečka Charlize Theron s kolegom Keanu Reevesom na vyhlásení cien Zlatý glóbus.

Rok 2004

V tomto roku získala sošku Oscara a prišla si pre ňu v trblietavej róbe z dielne značky Gucci, až po tomto triumfe sa takmer naplno zverila do rúk ateliéru Christian Dior.

Rok 2004: Herečka Charlize Theron s Oscarom,... Foto: SHUTTERSTOCK
Rok 2004: Herečka Charlize Theron Rok 2004: Herečka Charlize Theron s Oscarom, ktorého získala za výkon vo filme Monštrum.

Rok 2014

Ako tmavovláska na vyhlásení cien Americkej filmovej akadémie. Tu už tradične v kreácii z dielne Dior.

Herečka Charlize Theron v šatách Christian Dior... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron v šatách Christian Dior Haute Couture. Herečka Charlize Theron v šatách Christian Dior Haute Couture.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #červený koberec #Charlize Theron #štýl #jubileá hviezd

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....