Krása v pilulkách? Aniston, Kidman či Campbell - na vitamíny nedajú dopustiť

Nie je určite žiadnym prekvapením, že aj hollywoodske hviezdy sú kritické ku svojmu vzhľadu. A robia všetko preto, aby nedostatky zlikvidovali. Radí sa ku nim aj herečka Nicole Kidman.

04.08.2020 07:00
Nicole Kidman Foto: ,
Nicole Kidman na archívnom zábere.
debata (1)

Austrálska rodáčka, ktorej elegantná krása budí pozornosť už niekoľko desaťročí, sa pred časom vyjadrila pre magazín Allure o tom, ktorú časť na svojom tele naozaj nemá rada. Odpoveď možno prekvapí, možno pobaví. No išlo o nechty.

Držiteľka Oscara totiž bojovala dlhé roky s lámavosťou nechtov a vyskúšala niekoľko prípravkov, aby mohla na červenom koberci predvádzať pekné ruky ozdobené požičanými luxusnými šperkmi. Riešením sa podľa nej stali až tabletky, doplnky výživy, ktoré sa starajú nielen o pevnejšie nechty, ale prospievajú celkovo pokožke aj vlasom.

„Skutočne verím v užívanie vitamínov a podporu mojej pokožky zvnútra. Moje nechty sú pravdepodobne tá najhoršia časť na mojom tele – fakt sa neustále lámu – takže užívam skvelé vitamíny na pokožku, vlasy a nechty. A vďaka nim sa skutočne všetko zmenilo k lepšiemu,“ vyhlásila Kidman a prezradila aj názov značky. V jej prípade vraj ide o produkt od firmy Swisse Wellness, na ktorú nedá dopustiť už roky.

Doplnky výživy a vitamíny špeciálne namixované a koncentrované tak, aby zlepšili kvalitu pleti či vlasov alebo nechtov, však nie sú na trhu žiadnou novinkou. Akurát sa z času na čas objaví taký, ktorý prekvapí svojimi schopnosťami a benefitmi obsiahnutými v zložení.

Medzi takéto nepochybne patrí napríklad aj značka Imedeen, ktorá už viac ako dekádu predáva na trhu pilulky pod názvom Time Perfection určené vekovej kategórii 40 plus. Vďaka nim sa vraj koža absolútne premieňa zvnútra a pleť vyzerá nielen zdravšie, ale aj na pohľad mladšie. Benefity zloženia, v ktorom sa nachádza patentovaný BioMarine komplex s výťažkom zo semien hrozna či paradajok, rovnako pôsobia na vlasy alebo nechty. Popularitu tejto značky zase pred pár rokmi podporila topmodelka Naomi Campbell či jej kolegyňa Christy Turlington.

Herečka Gwyneth Paltrow si na popularite vitamínových doplnkov založila aj časť svojho biznisu, pričom na svojom portáli GOOP je veľkou podporovateľkou vitamínových prípravkov známeho odborníka na zdravie a výživu Dr. Franka Lipmana. Sama držiteľka Oscara údajne užíva zmes obsahujúcu probiotiká v spojení s vitamínom D3, rybím olejom a magnéziom.

Jej hollywoodska kolegyňa Jennifer Aniston, okrem krásy povestná aj ukážkovou hrivou, nedá dopustiť na prípravok na podporu rastu a hustoty vlasov. Reč je o produkte menom Viviscal, ktorý obsahuje takzvaný AminoMar komplex doplnený biotínom, vitamínom C a železom, ktoré spoločne podporujú správne fungovanie vlasových folikul a ochraňuje bunky pred poškodením.

Krásne vlasy sú celkovo v šoubiznise jednou z najväčších devíz (a tiež nutností). Medzi hviezdami, ktoré sa snažia o čo najkrajšiu hrivu, je aj televízna hviezda Kylie Jenner. Tá vraj pravidelne užíva SugarBearHair Hair Vitamins, plné rozličných vitamínov na podporu rastu vlasov aj ich hustoty.

Niektoré celebrity (podobne ako už spomenutá Paltrow) si na kráse v jej „instantnej podobe“ založili aj biznis. Do tejto skupiny patrí aj modelka Elle Macpherson, kedysi prezývané The Body (Telo). Práve ona pred časom spoluzaložila spoločnosť WelleCo, ktorá prináša na trh doplnky výživy na krásu či na štíhlu líniu. Najznámejší je azda The Super Elixir, v ktorom sa nachádzajú výťažky z granátového jablka, kurkumy, čínskych byliniek, húb alebo napríklad kvetu margarétky. Jedinečný mix vraj posilňuje imunitu, znižuje riziko zápalov a chráni bunky. A okrem iného je výsledkom krásna a žiarivá pokožka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Nicole Kidman #pleť #vitamín #doplnok výživy

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...