Kombinácia, ktorá uberie roky! Veronika Žilková má recept, my zase tipy

Ťahá jej pomaly na šesťdesiat, ale mladistvý šarm a pôvab herečky Veroniky Žilkovej je priam dychberúci. A nielen to. Šikovne ho dokáže podporiť aj výberom odevov.

31.07.2020 07:00
debata
Herečka Veronika Žilková na tlačovej... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Veronika Žilková na tlačovej konferencii Českej televízie. Herečka Veronika Žilková na tlačovej konferencii Českej televízie.

Česká herečka, rozhovor s ktorou sme vám priniesli v sekcii Ľudia vo štvrtok, sa objavila v rovnaký deň aj na pražskej tlačovej konferencii Českej televízie. Spoločne s kolegami predstavili nové projekty, 58-ročná herečka, matka štyroch detí však pútala pozornosť aj svojím mladistvým vyžarovaním a lookom.

Na to, aby bodovala, pritom stačilo naozaj máličko. Išlo o efektnú a údernú kombináciu klasického bavlneného trička s výraznejším oblým výstrihom s čiernymi džínsovými nohavicami s jemným leskom. K tomu pridala Žilková trendové sandále tohto leta – model na platformovej podrážke a doplnila to celé ešte transparentnou plastovou kabelkou.

Hoci voči ladeniu doplnkov máme isté výhrady, mohla sa totiž podľa nás pohrať s farbami, celkovo je to vydarený look a rozhodne aj inšpirácia pre mnoho jej rovesníčok či žien o pár rokov mladších.

Aj na českej herečke sa dá vidieť, že v šatníku stačí mať kľúčové a ľahko kombinovateľné kusy odevov, medzi ktoré nepochybne bavlnené biele tričko či klasické džínsy patria. V našej galérii nájdete aj pár variácií na túto osvedčenú klasiku.

Dámske biele tričko H&M, predáva sa za 19,99...
Džínsy elastické džínsy H&M, predávajú sa za...
+8Džínsy s viazačkou Mohito, info o cene v predaji.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Veronika Žilková #tričko #džínsy #bavlna #kombinácia

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...