Zázrak v spreji? Táto hmla zahalí pokožku do zdravia, máme pre vás tipy

Aj vy ste si už možno zvykli, že v teplejšej časti roka máte pri sebe v kabelke osviežujúci a hydratačný sprej na tvár. Niekomu stačí voda s minerálmi, ktorá osvieži, ale pozor, zájsť sa dá oveľa ďalej...

22.07.2020 11:30
pitie, voda, hydratácia, pitný režim Foto:
Hydratovať pleť môžete aj pomocou hydratačných hmiel.
debata

Na trhu existujú už desiatky produktov, ktorých zdanlivá nepotrebnosť sa ukazuje podľa reakcií nadšených zákazníčok po celom svete nesprávna. Množstvo výrobcov kozmetiky zaradilo do svojho portfólia takzvané hydratačné hmly v spreji. Niektoré sa špecializujú na výrazne suchú pleť, iné rozjasňujú či bránia napríklad vzniku upchatých pórov a potenciálneho akné.

Spoločným bodom v prípade funkčných tvárových hmiel v spreji je však zvyčajne hydratácia – to je aj najčastejšie problém pokožky vo všeobecnosti. Nedostatok vody a živín v pleti. Vďaka obsahu vzácnych látok a tiež kvôli patentovaným technológiám, ktoré sú použité pri výrobe, sa niektoré hmly v spreji osvedčili ako kľúčové prostriedky na prípravu pleti pre aplikáciu ďalších produktov. Alebo tiež ako dokonalí „záchrancovia“ v horúcich dňoch, keď naša pleť trpí.

Upokojujúca hydratačná hmla Soothe + Hydrate...
Hydratačná hmla v spreji na unavenú pokožku od...
+5Probiotická hydratačná hmla Superfood Kefir-Tea...

Bonusom je potom často veľmi príjemná vôňa, ktorá využíva aj princípy aromaterapie a prispieva k celkovej pohode, nielen tej pleťovej, ale aj duševnej. Samozrejme, cenovo sa jednotlivé produkty hýbu naozaj na rozmanitej úrovni. Nájdete spreje za 10, ale pokojne aj za 90 eur. Vybrať si ten správny musí každá dáma sama.

Samozrejme, ak sa rozhodnete hydratačnú hmlu zo svojej starostlivosti vynechať, nikto vám hlavu neodtrhne. Ale verte, že v tomto prípade je niekedy lepšie počúvať nadšené hlasy tých, ktorí ju už vyskúšali…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voda #hmla #hydratácia #sprej #kozmetická starostlivosť

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...