V oranžových tónoch... Pozrite si 15 šiat vo farebnom odtieni tohto leta!

Ak máte v oku letné kolekcie módnych značiek, určite ste neprehliadli prítomnosť živých farieb. Nosí sa žltá, žiarivá ružová či limetková, ale celkom výsostné postavenie získala oranžová farba!

21.07.2020 06:00
debata
Plážové oranžové šaty Next, predávajú sa za 29... Foto: archív značky
Plážové oranžové šaty Next, predávajú sa za 29 eur. Plážové oranžové šaty Next, predávajú sa za 29 eur.

Áno, práve toto je odtieň, ktorý sa objavil aj na mólach mnohých slávnych značiek a stal sa jedným z horúcich trendov aktuálnej letnej sezóny. Dobrá správa na úvod znie, dnes už väčšinu kreácií kúpite v zľavnených cenách. Ale kráľovské postavenie oranžovej potvrdzujú aj modely z novej kolekcie, ktoré obsadili obchody.

Zamerali sme sa v tomto prípade výlučne na šaty. Práve tento kus dámskeho šatníka je v lete najžiadanejší a aj najviac využívaný. Či už krátke, midi alebo maxi, elastickejšie a na telo, alebo voľné a splývavé – konkrétny strih šiat si musíte vybrať podľa vášho gusta a preferencií.

Dámske šaty s viazačkou Self-Portrait,...
Vzorované oranžové šaty F&F, info o cene v...
+12Elegantné oranžové šaty Hugo Boss, predávajú sa...

My môžeme poradiť, že sa nosia napríklad modely tunikové, ale hitom sú aj šaty s gombíkmi – nie však košeľová klasika, ale napríklad spojenie košeľového strihu s drapériou a riasením.

Nechýbajú ani voľné áčkové línie, ktoré sú ako stvorené k vode. Práve tam bude oranžáda pasovať bez pochybností. Nebojte sa však s oranžovými tónmi čarovať ani v rámci biznis garderóby. Oranžová znázorňuje energiu, kreativitu, radosť a kreatívne nápady a myšlienky. Krok vedľa s ňou nespravíte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #farba #oranžová

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...