Lady Gaga je nová tvár parfumu Valentino! Ktoré hviezdy ešte predávajú krásu?

Speváčka Lady Gaga opäť rozšírila pole svojej pôsobnosti. Stane sa tvárou najnovšieho parfumu legendárnej značky.

20.07.2020 15:53
debata
Herečka a speváčka Lady Gaga v kreácii... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Lady Gaga Herečka a speváčka Lady Gaga v kreácii Valentino Haute Couture.

Minulý týždeň ohlásila firma Valentino, že sa spája so slávnou americkou speváčkou a herečkou, aby spoločne na trh uviedli parfumovú novinku pod názvom Voce Viva. „Módny dom Valentino s potešením oznamuje, že Lady Gaga bude tvárou parfumu Voce Viva, ktorý vyjadruje a symbolizuje hodnoty nášho ateliéru – hodnoty inkluzivity a rovnosti,“ uviedla značka na svojom Instagrame.

Vizuál k novej kampani známy zatiaľ nie je, ateliér však pridal do zoznamu príspevkov zábery speváčky v slávnej ružovej kreácii pošívanej pštrosím perím, v ktorej Gaga uviedla na filmovom festivale v Benátkach film Zrodila sa hviezda.

Tridsaťdvaročná umelkyňa však nie je ani zďaleka prvou slávnou osobnosťou zo sveta šoubiznisu, ktorá sa stala tvárou luxusnej vône. Vedeli ste napríklad aj o týchto ženách?

Natalie Portman + Dior

Držiteľka Oscara za výkon vo filme Čierna labuť je už niekoľko rokov exkluzívnou tvárou značky Dior. Spomedzi voňavej línie sa Portman stala tvárou dnes už kultového produktu Miss Dior. Okrem neho však propagovala v reklamách aj dekoratívnu líniu (mejkap či rúž), ku ktorým drobná útla kráska priťahuje pozornosť prostredníctvom vlastnej krásy. Vzhľadom na to, že jej kontrakt trvá už niekoľko rokov, sa zdá, že svoju funkciu plní na jednotku s hviezdičkou.

Herečka Natalie Portman pred štartom módnej... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Natalie Portman Herečka Natalie Portman pred štartom módnej prehliadky Christian Dior Haute Couture v Paríži.

Julia Roberts + Lancôme

Ako tvár vône La Vie est Bell sa predstavuje už niekoľko rokov. Po uvedení originálu sa na trh dostalo niekoľko nových variácií, jemne upravených či s rovnakým zložením, no v limitovaných flakónoch. Parfum La Vie est Belle patrí medzi najpredávanejšie na svete a Robertsovej krása, ale aj zrelosť a elegancia zjavne priťahujú milióny žien, aby ju „nasledovali“ a kupovali si jej vôňu.

Cate Blanchett + Giorgio Armani

Slávna austrálska rodáčka a dvojnásobná držiteľka Oscara je už roky spojená so značkou Armani. Taliansky dizajnér ju mnohokrát obliekol na tie najdôležitejšie spoločenské udalosti, vrátane niekoľkých ročníkov vyhlásenia Oscarov. Blanchett mu zase robí službu ako tvár parfumu Sí. Mimoriadne úspešný produkt a jeden z najpredávanejších parfumov značky Giorgio Armani Beauty sa tiež už dočkal niekoľkých variánt a vylepšení „receptúry“. Blanchett však zostáva.

Dizajnér Giorgio Armani a jeho dlhoročná múza -... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Dizajnér Giorgio Armani a jeho dlhoročná múza - herečka Cate Blanchett v kreácii Armani Privé. Dizajnér Giorgio Armani a jeho dlhoročná múza - herečka Cate Blanchett v kreácii Armani Privé.

Angelina Jolie + Guerlain

Kedysi spolupracovala s japonskou značkou Shiseido, potom si dala od sveta kozmetiky pauzu. V roku 2017 však držiteľka Oscara podpísala kontrakt so značkou Guerlain na jej novú vôňu Mon Guerlain. Honorár údajne v plnej výške použila na dobročinné účely. „Mama Angeliny, herečka Marcheline Bertrand túto francúzsku značku zbožňovala. To bol dôvod, prečo na ponuku kývla aj jej slávna dcéra. Je to pre ňu istá spomienka,“ uviedol zdroj z okolia herečky.

Margot Robbie + Chanel

Len minulý rok sa stala ďalšia slávna austrálska herečka tvárou novinky z dielne Chanel. Blondínka Robbie, nominovaná už viackrát na Oscara, propaguje vo svete parfum Gabrielle Chanel Essence a prvé odhady hovoria o veľkom úspechu nového počinu, v ktorom sa mieša ylang-ylang, jazmín či tuniský pomarančový kvet s citrusmi, červeným ovocím a santalovým drevom, mošusom a vanilkou. Kampaň fotil fotograf Nick Knight.

Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel Haute... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel Haute Couture z roku 1994. Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel Haute Couture z roku 1994.

Rooney Mara + Givenchy

Vôňa L'Interdit patrí k legendám módneho ateliéru Givenchy, ktorú nechal renomovaných parfémnikov vytvoriť ešte kedysi zakladateľ Hubert de Givenchy (v roku 1954). Jej novú verziu uviedla značka na trh pred necelými dvoma rokmi, pričom vôňa dostala aj celebritnú tvár – éterickú Rooney Maraovú, ktorá veľmi často značku reprezentuje aj na červených kobercoch – odetá do jej kreácii haute couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Rooney Mara #Julia Roberts #Margot Robbie

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...