Oblečte sa trendovo podľa Hargašovej! Máme niekoľko variácií, lacné aj luxusné

Moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová pravidelne púta pozornosť svojím odevným štýlom. Má svoje obľúbené prvky, vie, čo jej svedčí a riadi sa intuíciou, do ktorej občas zapája aj prvky jasnej trendovosti.

15.07.2020 06:00
debata (9)
Televízna moderátorka Jarmila... Foto: SITA, Jana Birošová
Jarmila Lajčáková-Hargašová Televízna moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová počas príchodu na slávnostnú premiéru dokumentárneho filmu s názvom Meky.

Na nedávnej premiére dokumentu Meky sa známa tvár z televíznej obrazovky objavila v decentnej kombinácii, ktorá spájala v sebe všetko uvedené. Vzorované šaty s kvetinovým motívom boli decentné a hoci k letnému obdobiu by sa možno viac hodil dlhý rukáv, príťažlivá päťdesiatnička stavila na model s dlhými rukávmi a jemným zberaním látky na pleciach.

Výber obuvi bol super trendový – Lajčáková-Hargašová si totiž obula sandáliky s remienkami, ktoré prechádzajú medzi prsty. Absolútnym hitom leta 2020 sú sandáliky na spôsob flip-flopov – teda na vysokom podpätku a držiace len medzi dvoma prstami. Moderátorka si vybrala model o niečo pohodlnejší a stabilnejší. A vo výsledku aj efektnejší.

Posledným doplnkom bola mala luxusná kabelka, s ktorou trafila do čierneho. Aj kontrastná farebnosť v spojení s tmavými vzorovanými šatami fungovala bezchybne.

My sme vybrali pre vás tri variácie, ktoré sú cenovo odlíšiteľné. Nech sa páči, inšpirujte sa s nami.

Dámske vzorované šaty s kvetinovým motívom...
Dámske vzorované šaty s kvetinovým motívom...
+12Dámske vzorované šaty s kvetinovým motívom...

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #trend #oblečte sa podľa nej

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...