Rafinovaná hra odhaleného ramena: 12 šiat, v ktorých sa budete cítiť sexy

Niekedy stačí jeden výrazný strihový detail a výsledok vás poriadne prekvapí. Platí to aj pri šatách na jedno rameno, ktoré majú miesto v letnom šatníku. Bez debaty!

10.07.2020 06:00
debata
Vzorované dámske šaty na jedno rameno Lipsy... Foto: archív značky
lipsy50 Vzorované dámske šaty na jedno rameno Lipsy London. Predávajú sa za 50 libier.

Klasický strih ženských šiat, či už je s krátkymi alebo dlhými rukávmi, na ramienkach – to je niečo, čo nechýba v skrini väčšiny žien. Pri šatách na jedno rameno by sme však ich počet museli výraznejšie redukovať. Zmeniť by to mohlo práve aktuálne leto, počas ktorého sa v ponuke mnohých značiek objavili aj kreácie na jedno rameno. Ich vizuálna údernosť je nesporná.

Pri šatách na jedno rameno odhaľujete výraznejší kúsok tela. Nesú v sebe trošku zvodnosti a frivolnosti, v určitom vyhotovení a strihu (zvyčajne nadýchanom a splývavom) pôsobia nežne, v prípade stávky na elastický materiál a zvýraznenú siluetu či riasenie prostredníctvom drapérie sú zase mimoriadne sexy!

Bodkované dámske šaty s odhaleným ramenom...
Metalické dámske šaty na jedno rameno Stand...
+9Denimové šaty na jedno rameno Agolde, predáva...

Trend jedného odhaleného ramena je pritom v lete roka 2020 žiadaný a reč nie je len o šatách. Ešte viac sa možno objavuje na topoch, ktoré sa kombinujú s denimovými sukňami či napríklad šortkami alebo širokými tureckými nohavicami. A potom sú tu aj jednodielne plavky na jedno rameno – azda najhorúcejší hit plážovej estetiky.

Zostaňme však pri šatách, pretože práve v nich môžete stráviť väčšinu leta aj počas bežných dní. V kurze sú najmä jednoliate farebné plochy, často prizdobené napríklad volánom alebo asymetriou aj na spodnom leme (sukni). Ešte údernejšie však možno budú pôsobiť modely s florálnymi motívmi či iným druhom potlačí. Vybrali sme pre vás 12 tipov, nájdete ich vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #móda #trend #leto 2020

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...