Keď bikiny, tak sexy... alebo ako z 80-tych rokov: Toto sú 3 TOP trendy leta!

Trendy v plážovej móde síce jasna naznačujú dominanciu jednodielnych plaviek, ale bez bikín sa nezaobíde ani toto leto. Čím sú výnimočné?

07.07.2020 07:00
debata
Bikiny s nohavičkami s vysokým pásom Mango,... Foto: archív značky
mango259991999 Bikiny s nohavičkami s vysokým pásom Mango, vrchný diel za 25,99 eura a nohavičky za 19,99 eura.

Ak pominieme obľúbené modely, po ktorých ženy siahajú roky, aj toto leto prináša niekoľko horúcich trendov, ktorým sa podvolili výrobcovia a stavili tak na šírenie estetiky nastavenej podľa veľkých mien a dizajnérskych do­mov.

V prípade dvojdielnych plaviek, či už sú to bikiny alebo klasickejšie dvojdielne modely, platí hneď niekoľko bodov, ktorými sa môžete riadiť pri výbere. Teda v prípade, ak chcete naozaj trendové plavky.

80-te roky

Návrat éry osemdesiatych rokov sa premietol do plážovej módy najmä v podobe nohavičiek s vysokým výkrojom. Súčasťou takýchto modelov je, samozrejme, depilovaná oblasť intímnych partií a bonusom je príťažlivá postava. Nie nadarmo inšpirácia pochádza z éry supermodeliek a krások zo Sports Ilustrated, ktoré práve v osemdesiatych rokoch zažívali skutočný boom.

Volániky

Ozdobné detaily patrili k bikinám takpovediac vždy a v ponuke na trhu sa dali nájsť aspoň jeden dva modely, ktoré vyhoveli takejto preferencii nositeľky. Tentoraz podprseniek s volánikovým lemom (špeciálne sú modely s maxivolánmi, ktoré zakrývajú podprsenku) alebo nohavičiek so sexy detailom frivolného riasenia na páse alebo na bokoch nájdete v obchodoch omnoho viac. A odvážnym šťastie (aj leto) praje…

Šnurovačky

Aj toto je efektný a príťažlivý detail, ktorým sa dajú robiť zázraky v dávkovaní vášho sexepílu. Reč je o šnurovacích detailoch, či už je to v dekolte bikinovej podprsenky, alebo napríklad na nohavičkách, kde sa šnurovanie môže nachádzať na bočnej časti a odhaľovať tak nahú kožu. Znie to sexy? Ešte viac sexy to vyzerá. Vyskúšajte a inšpirujte sa aj našimi tipmi v galérii.

Bikiny Calzedonia s nohavičkami s vysokým...
Vrchný bikinový diel s ozdobným viazaním Ganni....
+13Dámske bikinové nohavičky s vysokým výkrojom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #móda #bikiny #trend #leto 2020 #vysoký pás #volániky

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...