Žiadna nuda! V kurze sú jednodielne plavky plné vzorov, tu je 30 TOP tipov

Nejedna z vás už toto leto otestovala plavky. Možno pri jazere, možno na kúpalisku, alebo len v záhrade alebo na balkóne pri lapaní slnečných lúčov. Skutočná letná sezóna sa však začína práve teraz.

03.07.2020 07:00
debata
Dámske vzorované plavky Cellbes, predávajú sa... Foto: archív značky
Dámske vzorované plavky Cellbes, predávajú sa od 44,95 eura. Dámske vzorované plavky Cellbes, predávajú sa od 44,95 eura.

Hoci s dovolenkami pre pandémiu koronavírusu budeme musieť byť opatrnejší, užívať si slnko a vodu je stále možno. Aj priamo na Slovensku, kde sa nachádza množstvo vodných nádrží, prírodných jazier či kúpalísk. Vystrojiť sa môžete celkom trendovo, ak tento rok zvolíte jednodielne plavky.

Niežeby nastal koniec bikín, to v žiadnom prípade. Ale posledné mesiace, zábery celebrít na sociálnych sieťach či ponuka obchodov naznačujú, že leto 2020 je predsa len letom jednodielnych modelov. V ponuke sa nájdu rozmanité strihy, zhodným prvkom je však to, že postave skôr lichotia, respektíve vylepšujú jednotlivé partie. Aj v jednodielnych modeloch sú stále k dispozícii vystužené košíky či spevňujúca látka v oblasti bruška a pozadia.

Dámske jednodielne plavky Desigual s kvetinovým...
Dámske prúžkované plavky Calzedonia. predávajú...
+27Dámske vzorované plavky F&F. Info o cene...

Ak máte chuť na jednodielne plavky, odporúčame vám vybrať si také, ktoré zaujmú na prvý pohľad. Plážová móda by skrátka nemala byť žiadna nuda. Aj preto sa v ponuke objavuje množstvo vzorov či dekoratívnych prvkov ako sú volány, riasenie alebo dokonca strapce. Niektoré z podobných produktov sú síce viac plavkami na súš ako do vody, ale to hádam prežijete.

My sme prezreli aktuálne ponuky značiek a vybrali pre vás 30 tipov, s ktorými plážová móda nudná rozhodne nebude. Nech sa páči, inšpirujte sa v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #plavky #vzory #trend #jednodielne plavky

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...