Nechty vo farbách leta! Toto sú najžiadanejšie odtiene, ktoré môžete skúsiť

Príťažlivé nechty sú v lete azda ešte nutnejšie ako počas zvyšku roka. Reč nie je pritom len o rukách, ale aj nechtoch na nohách.

05.07.2020 00:00
debata
Lak na nechty Chanel, odtieň Vibration. Info o... Foto: archív značky
Lak na nechty Chanel, odtieň Vibration. Info o cene hľadajte v predaji. Lak na nechty Chanel, odtieň Vibration. Info o cene hľadajte v predaji.

Práve letné mesiace odhalia vaše nohy svetu. V skrini zostávajú ponožky či pančuchy, namiesto uzatvorenej obuvi sa ku slovu dostávajú sandáliky, žabky, trendové remienkové sandále či napríklad odevy s otvorenou špičkou.

Aj preto by ste nemali podceňovať vzhľad vašich nechtov na nohách, k čomu okrem ošetrenej kože patria, samozrejme, aj nalakované nechty. Nemusí pritom platiť, že nechty na nohách treba otrocky ladiť s tými na ruke. Vybrať si môžete celkom odlišné odtiene, prípadne voliť posun vo farebných tónoch – napríklad ruky ozdobte intenzívnou červenou a na nechty na nohách naneste červenú s koralovým podtónom.

Niektoré kozmetické značky tiež prinášajú na trh limitované edície, ktoré sú tvorené ako navzájom kombinovateľný súbor farieb. Príkladom je francúzsky Dior, v ktorom sa spojenie žltej, zelenej a oranžovej objavuje nielen v reklamných vizuáloch, ale funguje aj v skutočnom živote.

Okrem rozmanitých a veselých farieb ako už spomenutá žltá, zelená či oranžová nechýbajú v ponuke ani tóny ružovej – v tomto prípade žuvačkovej a nežnej, s pastelovým, ale priam až technikolorovým základom. Letná manikúra sa tiež nezaobíde bez modrej farby. Samozrejme, ako u koho.

Neurobíte však žiaden prešľap, ak si nájdete svoj obľúbený odtieň červenej. Na trhu každý rok, či dokonca sezónu pribudne niekoľko odtieňov a aj leto 2020 ich má v ponuke zopár (napríklad aj Nezopakovateľnú červenú – to je názov jedného z lakov na nechty!). Takže je to len na vás. V galérii vám prinášame 15 tipov z aktuálnej ponuky značiek.

Lak na nechty Yves Saint Laurent, odtieň Rose...
Lak na nechty Dior, limitovaná edícia, odtieň...
+13Lak na nechty NeoNail UV Gel Polish Color,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #farba #nechty #odtieň #leto 2020

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...