Priehľadné odevy v dámskom šatníku? Budete sexy aj šarmantná, tu sú tipy

K letu patrí trošku zvodnosti, alebo ak chcete vy sama, pokojne aj trošku viac. Nahá po uliciach chodiť nemusíte, vystačíte si s čiastočne transparentnou výbavou.

30.06.2020 07:00
debata
Priehľadná dámska blúzka Next, predáva sa za 37... Foto: archív značky
Priehľadná dámska blúzka Next, predáva sa za 37 eur. Priehľadná dámska blúzka Next, predáva sa za 37 eur.

Priehľadný materiál dokáže navodiť vábivú atmosféru, ale zároveň ho netreba dávať len do tejto škatuľky. Niekedy totiž transparentné materiály dobre skombinované s podkladovými kusmi odevu (podprsenka, tielko, top) vytvoria žiadaný efekt, s ktorým sa nemusíte obávať vyraziť do práce. Vždy záleží na tom, ako budete priehľadné materiály dávkovať.

Ak je reč o šatách, ktoré majú transparentné napríklad rukáviky, bez problémov v nich môžete absolvovať pracovný pohovor. Pri celopriehľadnom tope, pod ktorý si obliekate len príťažlivú bielizeň a nosíte ho s džínsami či šortkami, bude lepšie ponechať ho len na voľný čas.

Dámska transparentná blúzka Liu Jo. Info o cene...
Dámska blúzka z priehľadného materiálu River...
+14Dámsky top s priehľadnými rukávmi. Predáva...

Práve v lete sa však priesvitné materiály hlásia o slovo viac než inokedy. Je to spôsobené asi aj faktom, že v letnom období mnohí z nás dbajú viac na líniu a nehanbia sa navliecť aj do niečoho odhaľujúcejšieho. A netreba zabúdať ani na praktickú stránku, keď transparentné materiály fungujú aj ako vzdušnejšie a chladivejšie v horúcom počasí.

Veľkej popularite sa pritom v tejto sezóne tešia dámske šaty s transparentnými rukávmi a spodným lemom. Potom sú v hre aj decentné detaily – napríklad saténové topy na ramienkach s lemom z priehľadnej čipky. Do kategórie „see-through“ (vidieť skrz) možno zaradiť aj pletené šaty a topy, o ktorých sme písali už včera. Pozrite si teda naše galérie tipov z oboch kategórií.

Pletené šaty Desigual, predávajú sa za 159,95...
Štrikovaný top Pinko, predáva sa za 180 eur.
+12Pletený top Pinko, predáva sa za 165 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #priehľadné šaty #transparentné #leto 2020

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...