Zlaté tóny v šatníku z vás v lete spravia hotovú bohyňu! Mladšiu a žiarivejšiu

Trblietavé odlesky a zlatá či strieborná farba sa zvyknú spájať skôr so zimnou párty sezónou. Je však zbytočné obmedzovať sa sezónami. Najmä, ak je jasné, že lesk v letnom období dokáže zázraky.

26.06.2020 07:00
debata
Modelka na prehliadke Oscar de la Renta v New... Foto: SITA/AP, Frank Franklin II
Fashion Oscar de la Renta Modelka na prehliadke Oscar de la Renta v New Yorku predvádza šaty z kolekcie Jar/Leto 2020.

Saténový materiál s výrazným leskom či trblietavé dezény majú v dámskom šatníku svoje miesto. Nie všetky ženy ich síce nosia pravidelne, ale väčšina z nich aspoň jeden dva kusy vlastní. Dizajnérske mená ako Oscar de la Renta či Brandon Maxwell priniesli luxusný lesk do jarných kolekcií a ukázali, že sa podobné modely môžu stať súčasťou spoločenskej, ale aj dennej a bežnej garderóby.

V letnom období je navyše veľkou výhodou opálenie, ktoré mení tón pokožky. Najmä v kombinácii so zlatou farbou, odleskom bronzovej či platinovej sa vytvára ukážková kombinácia šiat a nositeľky. Zlaté tóny akcentujú pleť, prejasňujú a dodávajú zdravý a mladší vzhľad.

Dámska zavinovacie šaty so zlatým efektom U... Foto: archív značky
Dámska zavinovacie šaty so zlatým efektom U Collection by Forever Unique, predáva za 105 eur Zalando. Dámska zavinovacie šaty so zlatým efektom U Collection by Forever Unique, predáva za 105 eur Zalando.

Zlatú či trblietavú telovú môžete pritom kombinovať s viacerými základnými farbami. V letnom období je to najmä biela, ktorá v spojení s nimi vytvorí skutočne príťažlivý výsledok. Náš tip znie, skúste top v lesklom zlatistom vyhotovení na tenučkých ramienkach, ktorý nechá vyniknúť opálené ruky a ramená a doplňte ho širokými bielymi nohavicami. Alebo plisovanou ľahkou sukňou v krémových odtieňoch. Budete prekvapená, ako sa zmení vaše pôsobenie na okolie a celkový dojem.

Na večer sa potom môžete obliecť do tónov drahých kovov od hlavy až po päty. Jednou variantou sú dezény s našívanými drobnými flitrami či odevy z lamé a lurexu. My však radíme byť rafinovaná, skúste to so saténovými šatami či sakom s vysokým leskom v tkanine.

Dámske šaty Twinset, predávajú sa za v zľave za...
Šaty Banana Republic, predáva Zalando v zľave...
+18Dámske sako Reserved s jemným leskom, info o...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #strieborná #trend #lesk #trblietanie #zlatá #leto 2020

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...