Klasické biele tielko na 3 spôsoby! Takto budete fakt štýlová...

Ak sa konečne uráči prísť horúcim dňom, bude patriť klasické tielko medzi letné vychytávky. Netreba si ho spájať len s hodinou telocviku alebo domácim oblečením, dá sa nosiť ako súčasť štýlovej garderóby.

28.06.2020 07:00
debata (3)
Klasické biele rebrované tielko nemusíte... Foto: archív značky
Klasické biele rebrované tielko nemusíte mixovať len s denimom. Vizuál H&M Conscious. Klasické biele rebrované tielko nemusíte mixovať len s denimom. Vizuál H&M Conscious.

Klasické bavlnené tielko, napríklad aj jeho populárna verzia s rebrovanou štruktúrou, má síce v sebe športový nádych. Ale to vôbec neprekáža, aby ste ho kombinovali s kusmi elegantnejšej či spoločenskejšej módy. Výsledok dokáže veľmi príjemne prekvapiť.

…s elegantnými širokými nohavicami

Najmä štíhlym a vyšším dámam svedčí spojenie klasického tielka s elegantnými širokými nohavicami, ktoré sú také populárne najmä v aktuálnej sezóne. Ak pridáte podpätky, celá silueta sa opticky ešte viac predĺži. Tielko skúste zakasať do nohavíc a opticky pás ešte zvýraznite opaskom. Prípadne nechajte voľne vyčnievať. Malo by byť však elastické a dĺžka by nemala siahať nižšie ako 1 až 3 cm pod pás nohavíc.

…s motorkárskou bundou

Káva s kamarátkami alebo výlet do nočného baru sa môže niesť v znamení „rebelky“. Spojte klasické biele tielko s čiernou motorkárskou bundou a voľnejšími džínsami. Nebojte sa ani topánok na plochej podrážke, efektné budú napríklad klasické „conversky“. Ak chcete zaujať netradičnejším mixom, voľte lodičky alebo sandáliky na podpätku s efektným šnurovaním.

…s dvojdielnym kostýmom

Najmä výrazné farebné variácie nohavicových alebo sukňových kostýmov sa v lete 2020 vracajú do pozornosti. Ich intenzitu môže zjemniť práve biele tielko, nebojte sa pritom sák s výraznejším objemom či formy XXL v strihoch. Práve elastické tielko bude fungovať ako ukážkový kontrast, ktorý vytvorí následne daný súzvuk. A obuv? Klasické biele tenisky alebo niektoré z výrazných farebných modelov, ktoré sú tak v kurze.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #oblečenie #ako sa obliecť #tielko

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...