Štíhlejšia či vyššia, tieto nohavice vylepšia vašu figúru. A sú aj hitom leta!

Nesú v sebe trošku retro-nádychu, ale zároveň sú aj veľmi elegantné a ženské. Nohavíc s vysokým pásom by ste sa nemali báť.

19.06.2020 07:00
debata
Modelka na prehliadke značky Chanel v džínsoch... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Modelka na prehliadke značky Chanel v džínsoch s vysokým pásom. Modelka na prehliadke značky Chanel v džínsoch s vysokým pásom.

Na tento trend stavilo v letných kolekciách viacero známych značiek a niet sa prečo diviť. S pomocou vysokého pása totiž dokážete opticky vylepšiť figúru. Môžete ju s ich pomocou predĺžiť a zvýrazniť, či doslova vizuálne zúžiť driek.

Nosia sa rozličné strihy. Niekde sa z vysokého pásu prechádza do výrazných širokých nohavíc, ďalšie modely stavajú na úzkej slim-fitovej siluete či cigaretovom elegantnom biznis-strihu. A netreba zabúdať ani na džínsové či bavlnené modely s dôrazom na boky, keď sa objem a uvoľnený strih presúva práve do týchto ženských partií.

Dámske nohavice s vysokým pásom Victoria...
Dámske nohavice s vysokým pásom. Za 44,95 eura...
+12Dámske nohavice s vysokým pásom Armani...

Ako naznačuje aj náš výber, jednou z najobľúbenejších farieb pri elegantných dámskych nohaviciach s vyšším pásom je červená farba. Pridáva sa tiež biela alebo potom typické vzory (prúžky či rybia kosť). Materiálové vyhotovenie vás nasmeruje, na akú príležitosť je ktorý model vhodný.

Ľanové nohavice s viazačkou na vyššom páse si pýtajú skôr uvoľnenú a ležérnejšiu príležitosť, elegantné modely sú vhodnejšie do práce.

Dobrá rada znie, ak chcete postave pomôcť, vysoký pás zvýraznite a odhaľte. Urobíte tak s blúzkou, tričkom či topom zakasaným v nohaviciach. Ak pridáte niektoré zo zvodných podpätkových kreácií, o ktorých sme písali pred pár dňami, bude to top výber. Viac si pozrite tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #trend #nohavice #leto 2020 #vysoký pás

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...