30 sexi topánkových kreácií leta: Keď ich obujete na nohy, otočí sa celá ulica!

Pár centimetrov navyše a hneď je všetko inak. Hoci podpätok nepatrí medzi najpríjemnejšie cesty ku ženskej kráse, a vo veľa prípadoch rozhodne nie pohodlné, svoj účel dokáže naplniť ukážkovo.

18.06.2020 06:40
Letné sandále, ale aj lodičky s remienkom... Foto:
Letné sandále, ale aj lodičky s remienkom patria medzi hity sezóny.
debata (3)

Noha v topánkach na podpätku nadobúda iný tvar, celková silueta sa mení a vylepšuje. Nosenie podpätkov sa pretaví aj do iného držania tela a celkový efekt je úderný. Vyššie dámy, ktoré sa zvodne nesú na opätkoch, vzbudzujú záujem, ale aj rešpekt. Povedať, že podpätok je istým synonymom ženského sexepílu, rozhodne nie je odvážne.

Ani v lete by ste sa obuvi, ktorá vám pridá pár centimetrov navyše, nemali vzdávať. Práve naopak, je to obdobie, keď môžu naplno vyniknúť vaše nohy. Môžete ich viac odhaliť, dĺžka sukne sa skracuje, prípadne sa nosia ľahšie letné šaty a opätky k nim jednoducho pasujú.

Nazúvacie dámske šľapky na podpätku H&M,...
Nazúvacie dámske šľapky Gino Rossi, predáva...
+27Nazúvacie dámske sandále na podpätku Aldo....

Aktuálna letná sezóna ohlásila opätovnú dominanciu nazúvacích sandál či šľapiek, ktoré sa objavovali v móde už minulé a predminulé leto. Ich inšpirácia v 90-tych rokoch je nepopierateľná. Nesú v sebe ráznosť, často úderný minimalizmus a ozajstný pôvab.

Popri nich sa k slovu prihlásili aj topánky na podpätkoch, ktoré sú sprevádzané remienkami. Buď je to remienok okolo členka, ktorý opticky nohu trošku orámuje (aj skráti, preto je vhodnejší pre vyššie dámy!). Prípadne si môžete vybrať variáciu na lodičky typu Mary Jane – s remienkom cez priehlavok, ktorý akoby evokoval balerínky či cvičky. Tento rok sú však sexy, hravé a originálne, zdobené flitrami, mašľami či vzormi.

A v neposlednom rade je tu klasická dámska lodička. Či už sa rozhodnete pre neutrálnu farbu, základný model vhodný do ulíc aj do práce, alebo si trošku zaexperimentujete s množstvom farieb a vzorov, je len na vás. V našej galérii nájdete 30 tipov na jednotlivé typy topánok, vďaka ktorým budete najzvodnejšia hviezda ulice.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #obuv #topánky #trend #vysoké podpätky #leto 2020

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...