Líčenie má byť o zábave! Ale dodá vám aj sebavedomie, hovorí Campbell

Čerstvá päťdesiatnička, modelka Naomi Campbell, rada experimentuje s mejkapom.

20.06.2020 08:00
Modelka Naomi Campbell bola neprehliadnuteľná. Foto: ,
Modelka Naomi Campbell.
debata

Hoci jej krásna pleť žiaden mejkap nepotrebuje, slávna hviezda 90-tych rokov sa pri líčení baví. A tak to má podľa jej slov byť.

„Líčenie je pre mňa o zábave,“ prezradila pre stránku Vogue.com. „Je to zábavný doplnok a človek sa má s ním zabávať. Ide o to, aby ste sa cítili fajn a je to naozaj dobré aj pre sebavedomie,“ dodala obdivovaná kráska.

Hoci počas svojej dlhej kariéry v modelingu mala na dosah nielen najnovšie trendy či exkluzívne produkty, ale po ruke jej boli aj top vizážisti. Prvé tipy, ako sa líčiť, však dostala od svojej mamy. „Sledovala som mamu, ako sa líči, pretože bola tanečnicou. Dostala som sa ku kozmetickej taštičke mojej mamy, v ktorej boli výrobky Fashion Fair a Flori Roberts, ktoré boli vtedy jedinými značkami ponúkajúce mejkap pre tmavú pleť,“ opísala Campbell.

Naomi Campbell pózuje po boku jej mamy, Valerie... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Naomi Campbell Naomi Campbell pózuje po boku jej mamy, Valerie Morris, počas udeľovania British Fashion Awards 2017 v Londýne.

Ako dodala, pri líčení rada experimentuje s novými farbami. „Keď si na tvár aplikujem mejkap, vždy experimentujem s novými odtieňmi a takto sa pri tom hrám,“ dodala napokon.

Campbellovú objavila pre svet módy v 15 rokoch agentka agentúry Elite, keď budúca topmodelka nakupovala v Covent Garden vo svojom rodnom Londýne. Kariéra bývalej študentky klasického tanca nabrala obrátky v Paríži a Naomi sa ako vôbec prvá modelka tmavej pleti objavila na obálke prestížneho Vogue.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #líčenie #mejkap

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....