Toto sú tri letné farby, v ktorých bude váš šatník okamžite vyzerať luxusnejší

V šatníku sa zvyčajne ženy riadia svojimi preferenciami či predstavou o tom, čo im naozaj svedčí. Nepodliehať chvatným trendom je síce namieste, ale niektoré sa už osvedčili v priebehu rokov.

16.06.2020 07:00
debata
Pieskové tóny, béžová, svetláhnedá, medová či... Foto: archív značky
Piesková, béžová, Pietro Filipi. Pieskové tóny, béžová, svetláhnedá, medová či kávová - to všetko sú farby, ktoré sa v letnom období dostávajú viac ku slovu. A ich miesto v šatníku je neotrasiteľné. Aj preto, že dokážu pôsobiť naozaj luxusne. Vizuál Pietro Filipi.

Platí to aj o farebnosti v letnom šatníku, ktorá sa rokmi opakuje a upevňuje si svoju pozíciu obľúbenosti medzi širokými vrstvami pre pádne dôvody. Medzi ne sa radí elegancia, pôvab, nadčasovosť či luxus. Áno, to všetko dokáže zabezpečiť správne zvolený kúsok odevu v správnej farbe a materiáli. Vyškúšať by ste to určite mali s nasledujúcimi troma odtieňmi.

Biela

V lete sa nosí často, máme ju radi aj pre kontrast, ktorý dokáže vyvolať s opálenou pokožkou. Odborníci radia voliť snehobiele tóny, ktoré ešte viac podčiarknu letné opálenie. Voliť by ste mali najmä prírodné materiály, či už je reč o ľane, bavlne alebo hodvábe. Ale pozor, aby biela pôsobila naozaj luxusne, dbajte aj na dobrý strih a nezabúdajte na žehlenie jednotlivých kúskov.

Snehobiela farba v letnom šatníku funguje aj... Foto: archív značky
Snehobiela farba, Gant Snehobiela farba v letnom šatníku funguje aj vďaka tomu, že často je pokožka opálená. Môžete ju kombinovať s neutrálnymi tónmi, ale tiež s výraznými motívmi oranžovej alebo fuksiovej. Vizuál Gant.

Ružová

Má mnoho podôb a v letnej móde sa objavujú najmä jej intenzívne tóny s fialovými podtónmi, k nim sa radí fuksiová či cyklámenová. Ak sa do materiálu pridá aj štipka lesku, dokážu tieto kúsky skutočne na prvý pohľad zmagnetizovať okolie. Voliť môžete napríklad voľnejšie košeľové blúzky, široké nohavice, ale tiež šaty s volánmi.

Béžová

Farba jemného piesku na pláži je asi presnejšia definícia tohto obľúbeného tónu, ktorý sa v letnom období dostáva často k slovu aj pre popularitu farebnosti safari. Aj tóny telovej, béžovej, medovej či pieskovej fungujú v letnom období a s opálenou pokožkou na jednotku. Mimoriadne štýlovo pôsobí, ak ich kombinujete navzájom v o jeden tón či dva farebne odlišných kúskoch ako je napríklad sukňa a top či nohavice, tielko a kimonové sako.

Naozaj si dokážete život predstaviť bez...
Snehobiela farba je počas letných dní veľmi...
+10Naozaj si dokážete život predstaviť bez...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #luxus #trend #farba

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....