Nebojte sa kože ani v lete! Tento trend je fakt horúci, my máme 18 tipov

Najmä vďaka značkám ako Bottega Veneta, Givenchy či Aigner sa kožená móda objavuje v dámskom šatníku pravidelne. Aj v horúcich mesiacoch roka.

15.06.2020 06:00
Kto povedal, že nemôžete stráviť letné dni v... Foto:
Kto povedal, že nemôžete stráviť letné dni v koži? Je to jeden z mimoriadne vychytených trendov. Vizuál Kara.
debata

Sezónu Jar/Leto 2020 si pod označením „kožená“ nepochybne predstavilo viacero veľkých dizajnérskych mien. A ich túžbu po koži v dámskom šatníku nasledovali aj tvorcovia masovejšej produkcie. V hre sú teda dámske kožené sukne, šortky či nohavice (viac než klasický úzky strih sa presadili voľnejšie a s vysokým pásom). Nechýbajú, samozrejme, ani kožené bundy, vesty či šaty, ktoré sú v letnom období pre zmenu tiež voľnejšie, často košeľového strihu.

Jasné, nie každý si môže dovoliť finančne náročnejší kožený kúsok a tak sa k slovu dostávajú aj odevy s efektom kože, vyrobené z polyuretánu, koženky. Aj ich funkčnosť (a trendovosť) však netreba spochybňovať. Mnohé z nich splnia svoj účel na jednotku a doladia váš letný šatník skutočne efektne.

Dámske kožená sukňa Kara, predáva sa za 300 eur.
Šaty s koženým efektom Armani Exchange,...
+16Kožené šaty Bottega Veneta, predávajú sa za...

My odporúčame napríklad kombináciu kožených šortiek s ľanovou košeľou – takýto kontrast materiálov v letných dňoch bude pôsobiť štýlovo, žensky a zároveň si uchová svoju funkciu nutného komfortu pri nosení.

Vybrali sme 18 kúskov, z pravej kože, ale aj koženky, s ktorými to môžete toto leto skúsiť. Nech sa páči, vyberajte s nami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koza #kožené odevy #trend #Bottega Veneta #leto 2020

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...