Zašnurujte sa do najsexi topánok leta... 11 inšpirácií za menej ako 100 eur!

So šnurovaním má ženské pokolenie bohaté skúsenosti v rámci módy. Nie vždy len pozitívne a komfortné. Ale čo robiť, ak to vyzerá skvelo...

12.06.2020 07:00
debata
Viazanie okolo členku je trendovým prvkom obuvi... Foto: archív značky
Viazanie okolo členku je trendovým prvkom obuvi na toto leto. Vizuál Next. Viazanie okolo členku je trendovým prvkom obuvi na toto leto. Vizuál Next.

Áno, platí to aj v prípade trendovej obuvi tohto leta – sandálikoch na podpätku s výrazným šnurovaním okolo priehlavkov a členku. Práve tento typ obuvi si našiel cestu na móla dizajnérov ponúkajúcich ženskú a sexy módu. Zvodný look a ženskosť má práve táto obuv aj akcentovať.

V kurze sú sandáliky s tenučkými remienkami, ktoré akoby ledva zahaľovali nohu, no zároveň ju potom pevne obviažu v oblasti členku. Nosia sa kúsky z kože, brúsenej kože, ale objavuje aj aj variácia na zamat či napríklad lyko.

Dámske sandále na podpätku so šnurovaním River...
Dámske sandále na podpätku so šnurovaním Aldo,...
+9Dámske sandále s viazaním okolo členku CCC,...

Hoci absolútnym hitom sú ihličkové podpätky, je pravdou, že takáto alternatíva nie je pohodlná pre každú dámu. Druhou možnosťou sú potom sandále na klinovom podpätku s viazačkou. Ale pozor, ak náhodou patríte medzi dámy s trochu hrubšími lýtkami či sklonom k opúchaniu nôh, táto obuv nebude patriť k vašim miláčikom.

V tom prípade pre vás pripravíme už v najbližších dňoch niekoľko iných alternatív. A zatiaľ si môžete pozrieť napríklad aj galériu trendových tenisiek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #sandále #šnúrky #leto 2020 #viazanie

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...