Stačí jeden produkt a pokožka bude ako z magazínu! Stavte na dobré sérum

Menej je niekedy viac, zvykne sa hovorievať. A rozhodne to platí aj v starostlivosti o pokožku v horúcich mesiacoch. Samozrejme, reč nie je o dôslednosti. Skôr o počte produktov.

10.06.2020 17:00
Pokožke niekedy naozaj stačí málo. Čo tak... Foto:
Pokožke niekedy naozaj stačí málo. Čo tak kvalitné sérum?
debata

Počas horúcich mesiacov je síce pokožka často dehydratovaná a čelí nielen slnečným lúčom a zmenám teplôt v exteriéri a interiéri, zároveň však často stačí, ak ju ošetrujete jedným skutočne kvalitným a vhodným produktom.

V tomto prípade sa ako jedna z najvhodnejších alternatív javí koncentrovanejšie sérum, ktoré však už nie je nutné doplniť ďalšou „nadstavbou“ v podobe denného krému či mejkapu. Pár kvapiek vysoko koncentrovaných prípravkov sa pre mnoho žien v lete stane dostatočným ošetrením pre pleť a prinesie rovnaký, ak nie možno lepší účinok, ako keby ste kožu zbytočne zahltili viacerými prípravkami.

Elixír pre pokožku s výťažkom z kaviáru. Sérum...
Luxusné sérum Ultimate Luminance Serum Future...
+6Hydratačné sérum Herbal Hydrating Serum od...

V letnom období sa medzi najčastejšie žiadané atribúty pokožky radí zmatnenie, prirodzený jas, zjednotenie farebného tónu aj hydratácia, ale s nimi je spojený aj boj s jemnými či hlbšími vráskami a únavou. Veľmi často sa najmä staršie dámy snažia brániť proti tvobe tmavších pigmentových škvŕn.

Aj v tomto prípade sa séra javia ako vhodný produkt. A automaticky sa v zozname priorít ženskej klientely objavuje aj citlivý prístup k podráždenej či reaktívnej pokožke. Na všetko z uvedeného však dnes už existujú početné možnosti v predajniach s dámskou kozmetikou či lekárňach. Je len na vás vybrať si ten správny prípravok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #starostlivosť #pokožka #sérum #ošetrenie

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...