Heslo leta znie multikolor! Toto je 20 tenisiek, s ktorými určite zabodujete

Posledné mesiace boli možno pre niekoho pomerne depresívnym obdobím. V takom prípade môže byť pomocníkom aj letný trend plný farieb. Týka sa športovej štýlovej obuvi.

09.06.2020 06:00
debata (3)
Dámske tenisky Steve Madden, predáva Humanic za...
Dámske tenisky Kurt Geiger London, predávajú sa...
+17Dámske tenisky All Saints, predávajú sa za 205...

Tenisky sú pre mnoho žien každodennou výbavou, či už je reč o ceste do práce (a fungovaní v nej), nákupe v potravinách alebo prechádzke s deťmi. Výrobcovia športovej obuvi si už pred pár rokmi uvedomili, že tenisky dávno nie sú len obuvou na behanie či športové aktivity. Dokonalo dokážu doplniť štýlový styling a nosia sa naozaj ku všetkému.

Aj toto leto ešte stále pretrváva popularita retro nádychu a estetiky 80-tych a 90-tych rokov s masívnejšími podrážkami. Čo je nové v aktuálnej sezóne, sú výrazné farebné kombinácie. Heslo leta pri teniskách znie „multikolor“. A presne to aj znamená.

Športová obuv sa nosí vo viacfarebných variáciách. Často sa spoločne objavujú svieže a výrazné farby ako žltá, ružová, fialová či oranžová s červenou, niekde uzemnené neutrálnymi tónmi, na iných modeloch tenisiek ukladané jedna vedľa druhej.

Výsledok je, samozrejme, výrazný! Ale o to predsa ide. Tenisky (a obuv vo všeobecnosti) nemusia byť predsa decentná nuda. A my sme pre vás našli 20 tipov na tenisky rozličnej cenovej kategórie, s ktorými určite zaujmete.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #farby #tenisky #leto 2020

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...