Vyberte si rúž podľa horoskopu! Čo svedčí Levovi, aká farba pristane Strelcom?

Keď príde na výber rúžu, zvyčajne sa riadime tým, čo sa nám páči v zrkadle. Výsledný efekt by mal lichotiť tvári aj samotným perám. Nezanedbateľný je aj pocit komfortu v rámci textúry či trvácnosti.

28.05.2020 13:00
Oscar de la Renta, jeseň/zima 2020 Foto: ,
Pery to povedia za vás. Aspoň podľa značky Oscar de la Renta. Ktohovie, či aj modelka Candice Swanepeol je narodená v znamení Barana?
debata

Ale skúsili ste sa niekedy pozrieť na výber vášho rúžu z inej stránky? Zástupcovia portálu OnBuy.com áno a urobili zaujímavý výber, keď rozmanité odtiene rúžov (klasiku aj tie ultramoderné) napasovali k jednotlivým znameniam horoskopu?

Môže také niečo fungovať v realite? Čiastočne určite áno, hoci stále by sme mali prihliadať na dôležité fakty ako je odtieň pokožky, farba či veľkosť pier, farba vlasov alebo tvar našej tváre. Jednotlivé farebné tóny však istým spôsobom odrážajú charakter jednotlivých znamení a tak aspoň čiastkovo dokážu vystihnúť aj podstatu nositeľky. Skúsiť to teda môžete aj s odporúčaním britského portálu. Prípadne si vybrať v palete odtieňov, ktoré sú príbuzné tomu vám odporúčanému. Tu sú…

Baran – červená

Pre ohnivé znamenie je to ideálny výber farby. Evokuje vášnivú osobnosť nositeľky a zároveň pozdvihuje jej neprehliadniteľnus­ť. Vyberajte červenú s modrým podtónom, ktorá svedčí naozaj takmer každej dáme.

Býk – hnedá telová

Nesadnú síce komukoľvek, ale telové či dohneda tónované rúže môžu na perách fungovať aj na jednotku s hviezdičkou. Istejšie je voliť tie s teplým farebným tónom, aby sa pery opticky zväčšili a pôsobili vrúcnejšie.

Blíženci – broskyňová s leskom

Broskyňové farebné odtiene údajne svedčia tomuto „dvoj“ znameniu. Farba pery plní a dodáva im život, lesk ich potom opticky zväčší a pridá ešte mladistvý dojem.

Rak – pudrová ružová

Jemnejšie račie povahy si budú pochvaľovať menej výrazný tón. Samozrejme, nechcú byť celkom prehliadané. Aj preto sa v telovom tóne objavuje trošku intenzity ružovej.

Lev – zlatá

Výrazný lesk a nezameniteľný vzhľad. Na taký si vraj veľmi často trúfnu len ženy narodené v znamení Leva. Alternatívou pre ne teda môže byť rúž so zlatými mikročiastočkami, ktorý dodáva perám priam futuristický dojem.

Panna – palisandrové drevo

Ružové drevo, alebo palisander – to je farebnosť, ktorá svedčí zemskému znameniu. Stavia na kombinácii hnedo-červeno-oranžových tónov.

zväčšiť Aké odtiene farieb rúžov svedčia jednotlivým... Foto: archív OnBuy.com
Aké odtiene farieb rúžov svedčia jednotlivým znameniam? Aké odtiene farieb rúžov svedčia jednotlivým znameniam?

Váhy – jemná koralová

Nežná koralová farba pozdvihne pôvab a šarm žien v znamení Váh. Netreba sa vyhýbať ani lesku. Ten ešte pridá éterickejší dojem.

Škorpión – tmavofialová

Temná, intenzívna farba s vášnivým a veľmi originálnym vzhľadom. Navodzuje až dominantnú náladu. Obávať sa jej však vášnivé škorpiónky určite nemusia.

Strelec – slivková

Aj v tomto odtieni sa nachádza fialový tón, je však decentnejší a tlmenejší. O niečo rafinovanejší. Vystihuje potrebu Strelcov po dobrodružstvách nielen po fyzickej stránke, ale aj objavovaní nových obzorov intelektuálnych či emocionálnych.

Kozorožec – matná hnedá

Napriek tomu, že na niekoho môže tento tón pôsobiť príliš zrelo, možno nudne, znameniu kozorožca skvelo sadne. Vystihuje jeho vnútornú rovnováhu.

Vodnár – svetlomodrá

Áno, toto je výzva. Netradičné tóny rúžov nie sú ani na slovenskom trhu nič nové, ide len o odvahu a snahu trošku vyčnievať. Budete nekonvenčná!

Ryby – žuvačková ružová

Intenzívna popová ružová je perfektná svojím výrazným, až výtvarným efektom na perách. Vystihuje tak premenlivosť rýb a ich neustále plávanie medzi realitou a fantáziou.

Výrazný matný rúž Rouge Pur Couture The Slim od...
Výrazný žiarivý rúž Ultra HD Vinyl Lip Polish...
+10Modelujúci rúž Pure Color Envy od Estée Lauder....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #farba #rúž #pery #horoskop

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...