9 produktov, na ktoré nedajú dopustiť ani slávne krásky! Zaberú aj u vás?

Podobne ako módne značky, aj tie kozmetické sa idú často doslova pobiť o celebritné klientky. Mnohé herečky, modelky či speváčky dostávajú novinky zdarma na testovanie, môžu skúšať najnovšie produkty od výmyslu sveta.

27.05.2020 07:00
Margot Robbie Foto: ,
Herečka Margot Robbie je fanúšičkou celulózových masiek 111Skin.
debata

Lenže, tak ako to platí pri bežných ženách, aj pri slávnych dámach je starostlivosť o pleť veľmi osobnou záležitosťou, v ktorej na konci dňa nehrá úlohu, či vám poslali domov krém za tri stovky dolárov. Ak sa vám z neho po pár dňoch používania urobia napríklad výražky… A keďže práve vzhľad je to, čo mnohé tieto ženy živí, vyberajú si svoju kozmetiku skutočne veľmi starostlivo a v spolupráci so špičkovými odborníkmi.

Niekedy ide o luxusné kozmetické produkty a ošetrenia dostupné len vyvoleným (a tým, čo nemajú hlboko do peňaženky), inokedy to môžu byť krémy či séra, ktoré vznikli v rámci limitovanej výroby pod hlavičkou novej značky Hollywoodom vyhľadávanej dermatologičky alebo kozmetičky. A mnoho hviezd sa bez ostychu priznáva aj k používaniu značiek masovo dostupných, ktoré sú za rozumné ceny, no s pleťou dokáže rovnako dobre pracovať ako ich omnoho drahšie alternatívy.

Za posledné roky množstvo celebrít prezradilo svoje tajomstvá o dennej starostlivosti. Či už sú to rozhovory pre módne magazíny, vlastné videá na sociálnych sieťach alebo napríklad tutoriály na Youtube priamo z kúpeľne. My sme teda vybrali deviatku produktov, na ktoré nedajú dopustiť ani slávne ženy. Nech sa páči, možno vás inšpirujú.

Nutrient Mist od True Botanicals. Odporúčaná...
Mimi Luzon Cyber C- Vitamin C Serum. Odporúčaná...
+6Weleda Skin Food. Odporúčaná cena je 8,95 eura.

Mimi Luzon

Značka Mimi Luzon je medzi celebritami mimoriadne obľúbenou. Jedným z jej kľúčových produktov je aj sérum s vysokým obsahom vitamínu C – produkt Cyber C- Vitamin C Serum, ktorý má anti-ageingové účinky. Obsahuje 12 % vitamínu C, množstvo antioxidantov a jeho používanie pokožku chráni pred vplyvmi prostredia, zvyšuje ochranu UV a zlepšuje elasticitu pleti, kožu vyhladzuje, zjemňuje a dodáva jej jas. Medzi jeho najznámejšie fanúšičky patria topmodelky Irina Shayk a Elsa Hosk. Predáva sa za 202 dolárov.

La Mer

Luxusná kozmetika s výťažkom z morských rias je hitom u žien po celom svete. Dopustiť nedajú najmä na jej výživný krém pre suchú pokožku La Mer Moisturizing Cream. Napriek ohurujúcej cene si našiel cestu do kozmetickej výbavy mnohých žien. K nim patrí napríklad aj modelka a televízna celebrita Chrissy Teigen, ktorá jeho fotografie zdieľala na Instagrame. Používa ho aj herečka Kate Hudson, či jej kolegyňa Ashley Tisdale. Predáva sa za 295 eur za 60 ml.

Topmodelka Chrissy Teigen používa krém La Mer. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Topmodelka Chrissy Teigen. Topmodelka Chrissy Teigen používa krém La Mer.

111Skin

Herečku Margot Robbie ku kozmetickej značke 111Skin priviedla jej vizážistka a odvtedy je to vraj verný vzťah. Hviezda už vyskúšala všeličo, ale ak niečo odporúča na prvom mieste, potom je to jednorázová maska 111Skin Bio Cellulose Facial Treatment Mask. Zvykne ju používať vždy pred veľkým spoločenským eventom či premiérou. Obsah výživného séra so zjemňujúcimi a liftingovými účinkami v nej je skutočne bohatý a výsledok… podoba Robbieovej na červených kobercoch hovorí sama za seba. Balenie 5 ks masiek sa predáva od 125 eur. Rovnakú masku používa aj herečka Priyanka Chopra.

Weleda

Dostupná aj na Slovensku, cenovo priaznivá a pritom prírodná značka Weleda očarila mnohé známe ženy. Britská modelka a herečka Suki Waterhouse používa napríklad univerzálny výživný krém pod názvom Weleda Skin Food, ktorý je jedným z najstarších produktov v portfóliu a poskytuje pleti hojivé a regeneračné účinky. Je skvelý na suchú pleť. Waterhouse ho používa najmä pri lietaní za prácou. Odporúčaná cena je 8,50 eura.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez je klientkou... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka a speváčka Jennifer Lopez na vyhlásení cien Los Angeles Film Critics Association Awards. Herečka a speváčka Jennifer Lopez je klientkou značky Lancer.

Lancer

Prémiová značka, ktorej veria celebrity ako Kim Kardashian, nestarnúca Jennifer Lopez či Victoria Beckham, má bohaté portfólio produktov. Medzi celebritami je hitom píling Caviar Lime Acid Peel, ktorý obsahuje retinol, kyselinu glykolovú či fytokyseliny. Napriek tomu, že táto kombinácia znie možno až agresívne, jeho účinok spočíva v tom, že pristupuje delikátne aj ku problematickej pokožke. Napríklad Kim Kardashian bojuje so psoriáziou, Victoria Beckham mávala kedysi akné a upchávajúce sa póry. Tvrdí, že práve tento píling vyriešil jej starosti. Odporúčaná suma je 95 eur.

True Botanicals

Mnohým známym ženám nezáleží len na kráse, ale aj jej pôvode a spoločenskej zodpovednosti. V značke True Botanicals sa snúbi proenviromentálny prístup pri výrobe spoločne s vysokou kvalitou produktu. Jej zákazníčkami je napríklad tohtoročná držiteľka Oscara Laura Dern či herečka a režisérka Olivia Wilde. Medzi jeden z milovaných produktov patrí tvárová výživná hmla v spreji Nutrient Mist, ktorú možno používať počas dňa pri pocite suchej pokožky. Mnoho žien ju tiež nanáša ako základ na ošetrenú pleť pod mejkap. Predáva sa za 28 dolárov.

Burt's Bees

Pamätáte si ešte na klasický „jelení loj“ – ošetrujúcu mastičku na pery, na ktorú dodnes mnohí nedajú dopustiť. Ako čosi podobné na americký spôsob by sme mohli označiť balzam na pery Burt's Bees s výťažkom z včelieho vosku. Je miláčikom žien v rôznych kútoch sveta a fanúšikmi sú aj mnohé celebrity. Napríklad bez neho nikdy neodchádza z domu herečka Blake Lively. Predáva sa za 3,95 eura.

La Roche Posay

Francúzska značka dostupná v lekárňach je známa svojím šetrným prístupom k pokožke či solárnou ochranou. Medzi jej celebritné fanúšičky patrí dlhé roky napríklad česká topmodelka Pavlína Pořízková, ktorá vraj používa ako solárnu ochranu len výrobky Anthelios. Ešte celebritnejšou klientkou je herečka a podnikateľka Sarah Jessica Parker. Jej kľúčovým produktom je hydratačná tekutá báza Toleriane Ultra Fluide, ktorá je určená na normálnu až zmiešanú intolerantnú pokožku. Ľahká textúra hydratuje a pritom neupcháva póry a nezanecháva pocit mastnoty. Odporúčaná cena je 19,50 eura.

Dr. Sebagh

Značku, za ktorou stojí slávny dermatológ a odborník na estetické zákroky Jean-Louis Sebagh, používa s nadšením napríklad niekdajšia supermodelka Elle Macpherson. Podľa jej slov jediný produkt, ktorý dokáže udržať jej pokožku hydratovanú, je sérum Rose de Vie Serum. Údajne už pár kvapiek denne dokážu upokojiť unavenú či podráždenú zrelú pokožku a vrátiť jej jas, zjednotiť tón. Obsahuje organický olej z ruží a množstvo antioxidantov. Predáva sa od 140 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #celebrita #kozmetika #pokožka #starostlivosť o krásu

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...