Volániky všade! Buďte ženská s populárnym trendom, máme 20 inšpirácií

Nie je sezóny bez toho, aby sa v nej aspoň kde tu neobjavili volány. Jeden z najženskejších detailov v rámci dámskej garderóby neobchádza ani leto 2020.

26.05.2020 07:00
debata
Dámske šaty s výrazným volánom Lavish Alice.... Foto: archív značky
Dámske šaty s výrazným volánom Lavish Alice. Predávajú sa za 78 eur. Dámske šaty s výrazným volánom Lavish Alice. Predávajú sa za 78 eur.

Ba skôr naopak, ak si dobre prezriete jednotlivé kolekcie veľkých módnych mien ako Chanel, Valentino či dokonca Balenciaga, pochopíte, že volány a ozdobné lemy sa zaradili medzi kľúčové trendy aktuálneho roka. Zaujímavosťou pritom je, že nadobudli naozaj rozmanité podoby.

Ak boli kedysi volány logickým ukončením lemu na sukni, rukáve či tope, tak teraz sa často objavujú ako atypický dekoratívny detail, ktorým sa môže zdobiť napríklad vrecko, zapínanie košeľovej blúzky, podbradníkový golier na šatách a blúzkach či lampasy na nohaviciach.

Niekde stačí jeden výrazný volán, inde je to celá kaskáda, ktorá vytvára masívnejšiu formu a zintenzívňuje siluetu a jednotlivé partie. Často ide napríklad o zvýraznenie ramien alebo bokov.

Napriek tomu, že hovoríme o trende na letné mesiace, spojovacím prvkom tohtoročných kúskov je skôr temnejšia farebnosť či napríklad používanie kontrastov bielej a čiernej. Vybrali sme pre vás už tradične niekoľko tipov z aktuálnej ponuky. Nech sa páči, tu sú…

Dámske šaty s výrazným volánovým lemovaním H&M....
Denimová sukňa s volánom Odd Molly. Info o cene...
+18Dámske šaty s výrazným volánom H&M. Predávajú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #volán #leto 2020

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...